Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ, 
ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 225€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ !!!

ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ CARAVEL HOTEL 4* !!!

1 ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αναχώρηση 07.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.15 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ χρόνος για γεύμα, και επιβίβαση στο φέριμποτ. ‘Αφιξη στη Ζάκυνθο χρόνος για τη παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου στη πλατεία Σολωμού. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ. Συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓ ΛΕΩΝ, ΕΞΟΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Κατόπιν θα επισκεφτούμε τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ όπου θα παραμείνουμε για γεύμα στην όμορφη περιοχή. Χαρακτηρίζεται από μια όμορφη μικρή παραλία με βότσαλα που την σκιάζουν μερικά πεύκα και περιβάλλεται από πολλές τοπικές ταβέρνες που, ιδίως μόλις βραδυάσει, δίνουν στον κολπίσκο μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.(προαιρετική κρουαζιέρα στης Σπηλιές) Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 
Μετα το πρωινό και παρακολούθηση του ψησίματος των αρνιών στην πισίνα του ξενοδοχείου με μεζέδες και ούζο ενώ ακολουθεί το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα σε πλούσιο μπούφε με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Το απόγευμα μετάβαση στη πόλη για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και του ερειπωμένου βενετσιάνικου κάστρου. Τελευταία επίσκεψη στο ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Δ. Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία». Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 
Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού και διασχίζοντας τον κοσμοπολιτικό ΛΑΓΑΝΑ Κατόπιν επιστροφή στη πόλη για προαιρετική επίσκεψη στον Αγ.Διονύσιο και το μουσείο Δ.Σολωμού. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιβίβαση στο φέριμποτ για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε με ενδιάμεση στάση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ .

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 225€
Μονόκλινο 285€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχειακό συγκρότημα (Carave Hotel 4*) αστέρων σε δίκλινα δωμάτια
  • 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική
  • Τα εισιτήρια των φέρι ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΟΡΟ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση