Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ 
ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
17 - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

MONO ME 235€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ZANTE MARIS HOTEL 4* - ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019!


1η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
Αναχώρηση 06.00 π.μ. από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 06.20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για τον ΙΣΘΜΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Από εκεί συνεχίζουμε για ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ, όπου θα παραμείνουμε και για το μεσημεριανό μας γεύμα. Επιβίβαση στο φέριμποτ. ‘Αφιξη στη Ζάκυνθο και χρόνος για να ακολουθήσουμε τη λιτανεία του Εσταυρωμένου στην πλατεία Σολωμού. Μεταφερόμαστε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΣ - Ι.Μ. ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΣ για να δούμε την, καμένη τώρα πλέον, εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ. Συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ, ΕΞΟΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ και με μία επίσκεψη στο μοναστήρι της ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ, όπου είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος. Κατόπιν θα επισκεφτούμε τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ και θα παραμείνουμε για γεύμα στην όμορφη περιοχή. Χαρακτηρίζεται από μια όμορφη μικρή παραλία με βότσαλα, που την σκιάζουν πεύκα και περιβάλλεται από πολλές τοπικές ταβέρνες που, ιδίως μόλις βραδιάσει, δίνουν στον κολπίσκο μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα (προαιρετική κρουαζιέρα στης Σπηλιές). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΟΛΗ - ΜΠΟΧΑΛΗ - ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείο, όπου θα έχει στηθεί από το πρωί το γλέντι, με τα αρνιά να ψήνονται και άφθονους ουζομεζέδες να μας ανοίγουν την όρεξη! Ακολουθεί το Πασχαλινό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ, με τον παραδοσιακό οβελία και ψητά σούβλας, ενώ το κέφι θα ανάψει με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς. Το απόγευμα μετάβαση στη πόλη για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Τελευταία στάση ο ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΝΗ, εκεί όπου ο Δ. Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία». Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΛΑΓΑΝΑΣ - ΠΟΛΗ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού, διασχίζοντας τον κοσμοπολιτικό ΛΑΓΑΝΑ. Κατόπιν επιστροφή στη πόλη για προαιρετική επίσκεψη στον Άγιο Διονύσιο και το μουσείο Δ. Σολωμού. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιβίβαση στο φέριμποτ για ΚΥΛΛΗΝΗ. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με μία ενδιάμεση στάση καθ΄οδόν για καφέ και ξεκούραση.


*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής. 


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 235€
Μονόκλινο 305€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα με πρωινό, 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Zante Maris Hotel 4* 
  • Τα εισιτήρια των Φ/Μ ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΟΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.