Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΡΓΑ, ΠΑΞΟΙ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 07-09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ : Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για IΣΘΜΟ πρώτη στάση, συνεχίζουμε για γέφυρα ΡΙΟΥ δεύτερη στάση, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ προαιρετικό γεύμα και συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της πόλης χτισμένο σε όμορφη τοποθεσία δίπλα στον ποταμό ΑΡΑΧΘΟ. Στη συνέχεια για ΠΡΕΒΕΖΑ περιοχή καστροσυκια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ :Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο και μετάβαση στο όμορφο νησάκι του ΙΟΝΙΟΥ,τους ΠΑΞΟΥΣ. Νησί με πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλιές. μπορείται να περιηγηθήτε στο νησί με την τοπική συγκοινωνία. Παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα  επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για  τη ΠΡΕΒΕΖΑ στάση παραμονή και συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο ΝΥΔΡΙ όπου θα υπάρξει προαιρετικά η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια μίνι κρουαζιέρα στα καταπράσινα νησάκια ΜΑΔΟΥΡΙ και ΣΚΟΡΠΙΟ, αγαπημένους τόπους αναψυχής ποιητών όπως ο Βαλαωρίτης άλλα και μεγιστάνων όπως  ο Ωνάσης. Επιστροφή στο ΝΥΔΡΙ και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Και αναχώρηση μέσω ΒΟΝΙΤΣΑ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, και συνεχίζουμε ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΡΙΟ  στάση, και άφιξη ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 135€
Μονόκλινο 165€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές  πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CLEOPATRA HOTEL 4*
  • 2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα
  • Τα εισιτήρια για τους ΠΑΞΟΥΣ 
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος