Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ, 
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, Ι. Ν. ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
29 – 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 75€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ANTONIOS HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ι.Ν. ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ) – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Προχωράμε για την Αρχόντισσα του Μεσσηνιακού κόλπου, την ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Πρώτος μας προορισμός η εκκλησία της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και κατόπιν το Ι. ΜΟΝΗ ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ. Προχωράμε για την ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, όπου θα παραμείνουμε ως το απόγευμα, για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα. Από εκεί συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΖΑΧΑΡΩΣ για την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και το ξενοδοχείο μας ANTONIOS HOTEL 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, όπου δεσπόζουν οι ναοί του Δία και της Ήρας, γύρω από το ιερό άλσος της Άλτεως, καθώς και το Πρυτανείο με το Βουλευτήριο, όπου στεγάζονταν οι διοικητικές αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι λάμβαναν χώρα στο Αρχαίο στάδιο. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μουσείο όπου φιλοξενούνται τα περίφημα γλυπτά των ανασκαφών, όπως αυτό του Ερμή του Πραξιτέλη και της Νίκης του Παιωνίου. Αναχωρούμε για την ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα, με φόντο τα γαλανά νερά του Ιονίου. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το απόγευμα και, με μία ενδιάμεση στάση καθοδόν για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε το βραδάκι σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 75€
Μονόκλινο 95€

 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 1 δείπνο, στο ξενοδοχείο ΑNTONIOS HOTEL 4* στην Αρχαία Ολυμπία
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Ό, τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κ.λ.π.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.