Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
17 - 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 215€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΤΗΟS PALACE 4* ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 
&
ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 
ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ - ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ!


1η ΗΜΕΡΑ - MEΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 
Αναχώρηση 07.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω νέας Εθνικής Οδού για τη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση για γεύμα (προαιρετικό). Άφιξη στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας ATHOS PALACE 4*. Λίγο αργότερα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στο Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, που βρίσκεται μέσα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 
Μετά το πρωινό μια ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας φέρει στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επιβιβαστούν στα καραβάκια που πραγματοποιούν κρουαζιέρα γύρω από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και να θαυμάσουν εν πλω τα ιστορικά Aγιορείτικα μοναστήρια (προαιρετικό). Παραμονή και για γεύμα και το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία σε κατανυκτική ατμόσφαιρα στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων του ξενοδοχείου με πανδαισία φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων. Ακολουθεί το αναστάσιμο δείπνο όπου θα απολαύσουμε την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και θα τσουγκρίσουμε τα αυγά μας για το καλό, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε το πασχαλινό γλέντι που θα ξεκινήσει στο ξενοδοχείο μας, με έναν πλούσιο μπουφέ με ποικιλία μεζέδων και ούζο και θα συνεχιστεί με το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, ενώ η ορχήστρα και τα χορευτικά συγκροτήματα θα κρατήσουν αμείωτο το κέφι με τραγούδι και χορό. Το απόγευμα βόλτα για καφέ στην παραλιακή περιοχή της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ - ΣΑΡΤΗ - ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ - ΨΑΚΟΥΔΙΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γύρο της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ξεκινώντας με μια στάση στη ΣΑΡΤΗ, το γραφικό θέρετρο. Συνεχίζουμε προς το ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ, την όμορφη παραλιακή κωμόπολη, χτισμένη αμφιθεατρικά στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου της ΣΙΘΩΝΙΑΣ, όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, με μια ενδιάμεση στάση στα παραλιακά ΨΑΚΟΥΔΙΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στάση και παραμονή. Θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, το έμβλημα της πόλης τον Λευκό Πύργο, την Ροτόντα, κ.α. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με μία στάση στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) για γεύμα (προαιρετικό) και μία στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 215€
Μονόκλινο 295€


*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 15/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 4 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Αthos Palace 4* αστέρων
  • 3 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα, πλούσιος μπουφές, κεράσματα και ψητά σούβλας, συνοδεία ζωντανής μουσικής και χορού από τοπικά συγκροτήματα παραδοσιακών χωρών
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.