Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 
ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND PALACE HOTEL 5*!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ με κατεύθυνση τη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς Λάρισα (Ε.Ο.), όπου θα σταματήσουμε για γεύμα (προαιρετικό) στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλικής πρωτεύουσας και κατόπιν κατευθυνόμαστε προς τον τελικό προορισμό της ημέρας, τη Θεσσαλονίκη. Σύντομη περιήγηση στα γνωστότερα αξιοθέατα της συμπρωτεύουσας, στάση στον εμβληματικό Λευκό Πύργο για φωτογραφίες και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην παραλία. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί μετά το πρωινό για μία σύντομη περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης και μία επίσκεψη στον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο. Συνεχίζουμε με προορισμό την Κοζάνη, που σήμερα φιλοξενεί τη μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς και την κορύφωση των εκδηλώσεων του Κοζανίτικου καρναβαλιού. Χρόνος ελεύθερος και για γεύμα (προαιρετικό) στα μαγαζιά της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στην εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ μας περιμένει ξέφρενο ξεφάντωμα μέχρι πρωίας, με ζωντανή μουσική και πλούσιο εορταστικό δείπνο στο Grand Palace Hotel and Spa. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Απολαμβάνουμε το πλούσιο πρωινό με λαγάνα, μακεδονικό χαλβά και πολλές άλλες λιχουδιές στον μπουφέ του ξενοδοχείου και αναχωρούμε για τον Τύρναβο για να παρακολουθήσουμε από κοντά το ξακουστό το παραδοσιακό έθιμο ΜΠΟΥΡΑΝΙ με έμπνευση από τους Αρχαίους Σάτυρους. Επίσκεψη και παραμονή, χρόνος ελεύθερος και για γεύμα (προαιρετικό). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής προς Αθήνα και Πειραιά με μία στάση καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 155€
Μονόκλινο 240€*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/01 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτέρευσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Grand Palace & Spa 5*, με πρωινό και 2 δείπνα στο ξενοδοχείο, το ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό, συνοδεία μουσικής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές