Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ 
ΚΑΙ 
ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ BEΡΓΙΝΑΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 

4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 185€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΙGES MELATHRON HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα. Μετακινούμαστε με προορισμό την ιστορική ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος, που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας διασώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Αναχωρούμε για την πανέμορφη πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΕΔΕΣΣΑ και το πάρκο των ξακουστών ορμητικών καταρρακτών της περιοχής- τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια - που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου, γνωστό και ως «φρύδι της πόλης». Στάση και παραμονή για καφέ. Στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ, κάνοντας λουτροθεραπεία μέσα στις μικρές κλειστές «πισίνες», κάτω από τον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να αισθανθούμε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης. Τα νερά, που διατηρούν σταθερά τη θερμοκρασία τους στους 37 οC όλες τις εποχές, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Μετά το αναζωογονητικό μας μπάνιο θα παραμείνουμε στην περιοχή για γεύμα. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΓΙΝΑ - ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Μετά το πρωινό αναχώρηση με προορισμό τη ΒΕΡΟΙΑ και τον Αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, στάση και επίσκεψη στο Μουσείο. (είσοδος προαιρετική - έξοδα ατομικά) Συνεχίζουμε για την γιορτινή και αποκριάτικη ΝΑΟΥΣΑ, όπου θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού καρναβαλιού στο κέντρο της γεμάτης με κόσμο πόλης, που γιορτάζει με κέφι και μουσικές εκδηλώσεις. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες», με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις κουδούνες να γεμίζουν τους δρόμους της πόλης, τον Ναουσαίικο παραδοσιακό γάμο, αλλά και την μεγάλη παρέλαση των μεταμφιεσμένων, παραμονή και για το μεσημεριανό γεύμα (ελεύθερη επιλογή). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μας περιμένει εορταστικό δείπνο σε αποκριάτικο μπουφέ, με μουσική, χορό και πολλή διασκέδαση από D.J.! Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ΤΥΡΝΑΒΟ, όπου θα βιώσουμε από κοντά τα σατιρικά τοπικά έθιμα. Το ξακουστό καρναβάλι του Τυρνάβου θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο Καρναβάλι της Κεντρικής Ελλάδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλη την Ελλάδα. Η πόλη του Τυρνάβου βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λάρισα και είναι χτισμένη δίπλα στον Τιταρήσιο ποταμό. Το καρναβάλι του Τυρνάβου αποτελεί ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 185€
Μονόκλινο 245€*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 31/01 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτέρευσεις σε δίκλινα δωμάτια στο πολυτελές Αiges Melathron Hotel 4*, στην πόλη της Βέροιας, πρωινός μπουφές και 3 γεύματα,  εκ των οποίων εορταστικό με μουσικό πρόγραμμα από D.J.
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α. 
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.