Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

METEΩΡΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PANTELIDIS HOTEL 4*!


1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – KΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛAMIA (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε με προορισμό τα Μετέωρα και μετά από μία σύντομη περιήγηση στις μονές θα κάνουμε στάση για γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής. Τελικός προορισμός της ημέρας η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PANTELIDIS 4* και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ, στάση και παραμονή για καφέ ή βόλτα στην πόλη. Συνεχίζουμε για την ΚΟΖΑΝΗ και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη, με μία επίσκεψη στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ και αμέσως μετά στον ιερό μητροπολιτικό ναό του πολιούχου της πόλης ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Κοζάνης. Ο ναός με το χαρακτηριστικό ψηλό καμπαναριό του, είναι σύμβολο αναφοράς για κάθε Κοζανίτη. Θα παραμείνουμε αρκετές ώρες για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό καρναβάλι της ΚΟΖΑΝΗΣ, καθώς μετά την παρέλαση σύμφωνα με την τοπική παράδοση ανάβει ο «κεντρικός φανός» στην κεντρική πλατεία. Το έθιμο ντύνεται με μουσικές από τις ορχήστρες των παραδοσιακών χάλκινων και κεράσματα στους παρευρισκόμενους. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ΤΥΡΝΑΒΟ, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λάρισα και είναι χτισμένος δίπλα στον Τιταρήσιο ποταμό. Το καρναβάλι του Τυρνάβου αποτελεί ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών και εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το… διαβόητο «Μπουρανί», που έχει κάνει γνωστή την μικρή κωμόπολη της Λάρισας σε όλη τη χώρα! Το έθιμο έχει ρίζες στις αρχαίες Διονυσιακές τελετές με τους σάτυρους και το τσίπουρο ρέει άφθονο λόγω της ημέρας! Το ξακουστό καρναβάλι του Τυρνάβου θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο καρναβάλι της κεντρικής Ελλάδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλη τη χώρα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το μεσημέρι και, με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν, φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 150€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidis Hotel 4*, με πρωινό και 2 γεύματα, ένα εκ των οποίων είναι αποκριάτικο με ζωντανή μουσική
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α 
  • Φόρος Διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.