Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 

3HMEΡH OIKONOMIKH ΕΚΔΡΟΜΗ 
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 100€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕTROPOL HOTEL 3* ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Διασχίζουμε τη κοιλάδα των Τεμπών ανηφορίζοντας προς τον παραδοσιακό οικισμό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, στις βορειοδυτικές πλαγιές του Όσσα. Το χωριό φημίζεται για τα εντυπωσιακά αρχοντικά του, όπως αυτά των οικογενειών Σβαρτς και Ευθυμιάδη, δείγμα αλλοτινής ευμάρειας του χωριού. Παραμονή για γεύμα στη γραφική πλατεία του χωριού με τον ιστορικό πλάτανο. Άφιξη στο κέντρο της Λάρισας το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΖΑΝΗ, επίσκεψη στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ και στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, με το χαρακτηριστικό ψηλό καμπαναριό του με το ρολόι, που δεσπόζει στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης και αποτελεί το σημείο αναφοράς κάθε Κοζανίτη. Παραμονή στην πόλη και αρκετός ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά έθιμα της ημέρας και να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα στα μαγαζιά του κέντρου . Επιστροφή το απόγευμα στη ΛΑΡΙΣΑ. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ΤΥΡΝΑΒΟ που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λάρισα και είναι χτισμένος δίπλα στον Τιταρήσιο ποταμό. Το καρναβάλι του Τυρνάβου αποτελεί ένα έθιμο με ιστορία τουλάχιστον 100 ετών και εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το… διαβόητο «Μπουρανί», που έχει κάνει γνωστή την μικρή κωμόπολη της Λάρισας σε όλη τη χώρα! Το έθιμο έχει ρίζες στις αρχαίες Διονυσιακές τελετές με τους σάτυρους και το τσίπουρο ρέει άφθονο λόγω της ημέρας! Το ξακουστό καρναβάλι του Τυρνάβου θεωρείται το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο καρναβάλι της κεντρικής Ελλάδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο κόσμο από όλη τη χώρα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το μεσημέρι και, με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν, φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 100€
Μονόκλινο 130€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Metropol Hotel 3*, στο κέντρο της Λάρισας με πρωινό
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.