Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

ΛΟΥΓΚΑΝΟ, ΛΟΥΚΕΡΝΗ, ΖΥΡΙΧΗ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ, ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ, ΒΕΡΝΗ, ΓΕΝΕΥΗ, ΛΩΖΑΝΗ, ΜΟΝΤΡΕ, ΕΒΙΑΝ, CHAMONIX, ΜΙΛΑΝΟ 

8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019! ---   

ΜΟΝΟ ΜΕ 000€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* 
ΜΕ ΤΙΜΕΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ 
Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθ’ οδόν για καφέ ή φαγητό. Άφιξη στην ΠΑΤΡΑ, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για ΑΝΚΟΝΑ. (ΧΛΜ 220)

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ 
Άφιξη στην ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για ΜΙΛΑΝΟ. Αφού διασχίσουμε την Ιταλία, θα φτάσουμε στο ΜΙΛΑΝΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 450)

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΖΥΡΙΧΗ 
Πρωινό και αναχώρηση για ΖΥΡΙΧΗ. Πρώτη σύντομη στάση μας στο ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες και αναχώρηση για ZΥΡΙΧΗ, πανοραμική περιήγηση - περίπατος στην πανέμορφη πόλη. Αξιοθέατα αποτελούν η σημερινή Μπανχοφστράσε, ο κεντρικότερος, κομψότερος και φυσικά ακριβότερος δρόμος της πόλης. Πανέμορφες φλαμουριές πλαισιώνουν σε όλο της το μήκος αυτή την φινετσάτη λεωφόρο των μεγάλων τραπεζών και των πλούσιων καταστημάτων. Υπέροχος επίσης ο Καθεδρικός Ναός και η εκκλησία Φράουμίνστερ. Η ΖΥΡΙΧΗ είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, και πρωτεύουσα του ομώνυμου καντονιού. Είναι οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ελβετίας. Εκτείνεται γύρω από το βόρειο άκρο της ομώνυμης λίμνης και τις όχθες του ποταμού Λίματ. Το ιστορικό κέντρο, η παλιά πόλη, βρίσκεται λίγο βορειότερα από το σημείο που ο ποταμός εκβάλει στη λίμνη. Είναι αξιοσημείωτο ότι σύμφωνα με τις έρευνες για τους δείκτες ποιότητας ζωής, βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει τους πλουσιότερους κατοίκους του πλανήτη! Ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή, διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 280)

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΓΚΕΝ - ΒΕΡΝΗ - ΛΩΖΑΝΗ 
Πρωινό και αναχώρηση για τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο καταρράκτες της Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες και αναχώρηση για την ΛΟΥΚΕΡΝΗ, το ΙΝΤΕΡΛΑΓΚΕΝ και την ΒΕΡΝΗ. Επίσκεψη στην ΛΟΥΚΕΡΝΗ και περιήγηση στην ωραιότερη πόλη της Ελβετίας, η οποία βρίσκεται χτισμένη στο σημείο συνάντησης του ποταμού Ροίς και της Λίμνης των τεσσάρων Καντονιών. Θα θαυμάσουμε την πιο ξακουστή γέφυρα, την γέφυρα Σαπέλ, την παλιά πόλη, το Δημαρχείο, το παρεκκλήσι Σεν-Πιερ, το μέγαρο των Μπαλάνς. Συνεχίζουμε για το ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ, το θέρετρο του διεθνούς τζετ-σετ και των μεγιστάνων του πλούτου ανάμεσα στις λίμνες Μπριεντζ και Θουν. Θα δούμε την περίφημη εκκλησία του Πύργου του 12ου αιώνα και το ωραιότατο πάρκο του Καζίνου με το άνθινο ρολόι. Τελευταία μας στάση στο καμάρι της Ελβετίας, την πρωτεύουσα ΒΕΡΝΗ όπου θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον Πύργο του Κλούβιου, την εκκλησία του Άγιου Πνεύματος μια από τις ωραιότερες εκκλησίες της Ελβετίας, τις όμορφες γέφυρες του ποταμού Άαρ, και την τάφρο με τις αρκούδες. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε την Μεσαιωνική πόλη με τις χαρακτηριστικές στοές και τα πολλά καταστήματα. Ακόμη θα δείτε το σύμβολο της πόλης, τον Πύργο του Ρολογιού, φημισμένο για τα ανθρωπάκια του. Αναχώρηση για την ΛΩΖΑΝΗ Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή, διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 250)

5η ΗΜΕΡΑ: ΛΩΖΑΝΗ - ΛΙΜΝΗ LEMAN - ΜΟΝTRE - EVIAN - ΓΕΝΕΥΗ 
Πρωινό και σημερα θα πραγματοποιήσουμε το γύρο της μεγαλύτερης Λίμνης της Ελβετίας, της ΛΙΜΝΗΣ ΛΕΜΑΝ. Ξεκινώντας, από ΛΩΖΑΝΗ περιήγηση το πάρκο MON REPO με την Αυτοκρατορική έπαυλη, την πλατεία Παλί με την κρήνη της Δικαιοσύνης, τα Ομοσπονδιακά δικαστήρια, τον πύργο και τους κήπους του Ουσύ. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τους περίφημους αμπελώνες του LAVAIX, θα θαυμάσουμε το ΒΕΒΕ με το κτίριο της ΝΕSTLE, και θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο πασίγνωστο ΜΟΝΤΡΕ, τόπο παραθερισμού των μεγιστάνων του πλούτου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας την Ελβετική Ριβιέρα, μέχρι τα σύνορα της Γαλλίας, για να φθάσουμε στο EVIAN. Στην διαδρομή θα δούμε τον Πύργο Σιγιόν, όπου ο λόρδος Βύρων έγραψε τον Φυλακισμένο της Σιγιόν. Αφιξη στην ΓΕΝΕΥΗ, έδρα Διεθνών Οργανισμών. Θα δούμε τον Ναό του Άγιου Πέτρου, το Πανεπιστήμιο, το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, τον πασίγνωστο πίδακα των 140 μέτρων, το άνθινο ρολόι. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή. Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 150)

6η ΗΜΕΡΑ: ΓΕΝΕΥΗ - CHAMONIX - ΜΙΛΑΝΟ 
Πρωινό και αναχώρηση για το CHAMONIX της ΓΑΛΛΙΑΣ, ολιγόλεπτη στάση και συνεχίζουμε για το ΜΙΛΑΝΟ. Θα ξεκινήσουμε για την ξενάγηση των σημαντικότερων μνημείων της πόλης. Το ΚΑΣΤΕΛΟ, η αφετηρία των επισκέψεων μας, επόμενη στάση η περίφημη ΣΚΑΛΑ του ΜΙΛΑΝΟ με το ΑΓΑΛΜΑ του ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ, η ΓΚΑΛΛΕΡΙΑ ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ Β΄, η ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΟΥΟΜΟ και βέβαια ο επιβλητικός ΝΑΟΣ του ΝΤΟΥΟΜΟ θα είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που θα γνωρίσουμε πεζοί στην πόλη. Στη συνέχεια θα έχουμε αρκετό χρόνο ελεύθερο για ψώνια στα πολυκαταστήματα του ΜΙΛΑΝΟΥ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή. Διανυκτέρευση. (ΧΛΜ 300)

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ - ΕΝ ΠΛΩ 
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑΣ. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες.  (ΧΛΜ 450)

8η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ 
Άφιξη στην ΠΑΤΡΑ, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 
(ΧΛΜ 220)


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 000€
Μονόκλινο 000€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 • 5 Διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4* και 5 δείπνα
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Δημοτικοί φόροι
 • Check Point
 • Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Οι διανυκτερεύσεις μπορεί να γίνουν στη Λουκέρνη ή στη Ζυρίχη και Γενεύη ή Λωζάνη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.


Καμπίνες πλοίων - Χρεώσεις

Τιμή ανά άτομο με επιστροφή (Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα)
 • Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 84€
 • Δίκλινη εξωτερική (AS2) 95€
 • Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) 74€
 • Τρίκλινη εξωτερική (Α3) 78€
 • Τετράκλινη εξωτερική (Α4) 66€