Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΕΔΕΣΣΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
17 – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 195€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΚΑΙ 
 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑIGES MELATHRON 4* ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!1η HMEΡΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα. Μετακινούμαστε με προορισμό την ιστορική ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος, που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής, τα ερείπια της οποίας διασώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Αναχωρούμε για την πανέμορφη πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία. Δείπνο με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΕΔΕΣΣΑ και το πάρκο των ξακουστών ορμητικών καταρρακτών της περιοχής- τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια - που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου, γνωστό και ως «φρύδι της πόλης». Στάση και παραμονή για καφέ. Στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ, κάνοντας λουτροθεραπεία μέσα στις μικρές κλειστές «πισίνες», κάτω από τον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να αισθανθούμε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης. Τα νερά, που διατηρούν σταθερά τη θερμοκρασία τους στους 37 οC όλες τις εποχές, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Μετά το αναζωογονητικό μας μπάνιο θα παραμείνουμε στην περιοχή για γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο. Αργότερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη τελετή της Ανάστασης σε εκκλησία της περιοχής και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο, με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, ψητό κρέας και και πλούσια εδέσματα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ελεύθερο πρωινό για να απολαύσουμε το ψήσιμο του οβελία, την πισίνα, τους κήπους και τις ανέσεις του ξενοδοχείου ή μία βόλτα στην πόλη ως το πλούσιο μεσημεριανό, πασχαλινό γεύμα, με ψητά σούβλας και άλλα εδέσματα, συνοδεία ζωντανής μουσικής που θα ανεβάσει την καλή διάθεση της ημέρας. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το άλσος ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ στη ΝΑΟΥΣΑ, έναν επίγειο παράδεισο με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια, σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή με αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ για να δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μια από τις σημαντικότερες διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, επίσκεψη (προαιρετική είσοδος) και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 195€
Μονόκλινο 255€*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 15/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής. 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Αiges Melathron Hotel 4 * στη Βέροια
  • 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακό γλέντι με μουσική και χορό, πλούσιο μπουφέ, ψητά της σούβλας και διάφορα κεράσματα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.