Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 130€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ AIGES MELATHRON HOTEL 4*!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ

Αναχώρηση 07.30 π.μ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση. Συνεχίζουμε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση παραμονή για γεύμα. Μετακινούμαστε με προορισμό την ιστορική ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής,  τα ερείπια της οποίας διασώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό.  Αναχωρούμε για την πανέμορφη ΒΕΡΟΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη ΝΑΟΥΣΑ, η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου και διασχίζεται απο τον ποταμό Αραπίτσα. Παραμονή στην όμορφη πόλη με το καταπράσινο δημοτικό πάρκο και το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο και από εκεί φεύγουμε για το άλσος του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, έναν επίγειο παράδεισο με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια, σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Συνεχίζουμε για το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, που βρίσκεται στην επαρχία Αλμωπίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου, που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί τη πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ τα οποία, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από τις ευεργέτικες ιδιότητες των νερών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ και το πάρκο των ορμητικών - τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια - που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου, γνωστό και ως «φρύδι της πόλης». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Δείπνο.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΒΕΡΟΙΑ για να δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μια από τις σημαντικότερες διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, επίσκεψη (προαιρετική είσοδος) και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 170€

*Τιμή early booking για κρατήσεις μέχρι 30/09 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & ημιδιατροφή στην Βεροια (στο πολυτελές ξενοδοχείο Αiges Melathron Hotel 4*)
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.