Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΙΤΕΑ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΔΙ , ΙΤΕΑ, Ι. Μ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ,
 ΑΝΩ ΧΩΡΑ, ΕΛΑΤΟΥ

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
12 - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
 
ΜΟΝΟ ΜΕ 65€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟΥ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 
Aναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ φτάνουμε στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ και από εκεί στη ΛΙΜΝΙΤΣΑ. Συνεχίζουμε για τα γραφικά χωριουδάκια της ορεινής ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, κρυμμένα μέσα σε δάσος από έλατα και πλατάνια με πολλά τρεχούμενα νερά. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την καταπράσινη ΕΛΑΤΟΥ και την αλπική ΑΝΩ ΧΩΡΑ και στην ευρύτερη περιοχή θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στην πόλη της Ναυπάκτου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΙΤΕΑ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για μία επίσκεψη στη σημαντική ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, χτισμένη σε πανοραμική τοποθεσία. Ακολουθούμε την όμορφη παραλιακή διαδρομή με θέα τον κορινθιακό κόλπο και περνώντας την ΕΡΑΤΕΙΝΗ, φτάνουμε στο ιστορικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ, για να απολαύσουμε ένα πρωινό καφεδάκι. Από εκεί συνεχίζουμε για την ΙΤΕΑ, όπου μπορούμε να γευματίσουμε σε κάποιο από τα μαγαζιά της παραλίας. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με μία ενδιάμεση στάση καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση και φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 65€
Μονόκλινο 80€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε ξενοδοχείο 3*, στην πόλη της Ναυπάκτου
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.