Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 

ΑΝΩ ΧΩΡΑ, ΕΛΑΤΟΥ, ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΔΙ 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 

04 – 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 70€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ FLISVOS HOTEL 3* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η HMEΡΑ
Aναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ φτάνουμε στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ και από εκεί στη ΛΙΜΝΙΤΣΑ. Συνεχίζουμε για τα γραφικά χωριουδάκια της ορεινής ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ κρυμμένα μέσα σε δάσος από έλατα και πλατάνια με πολλά τρεχούμενα νερά. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την καταπράσινη ΕΛΑΤΟΥ και την αλπική ΑΝΩ ΧΩΡΑ και στην ευρύτερη περιοχή θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, Flisvos Hotel 3* στην πόλη της Ναυπάκτου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για μία επίσκεψη στη σημαντική ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, χτισμένη σε πανοραμική τοποθεσία. Ακολουθούμε την όμορφη παραλιακή διαδρομή με θέα τον κορινθιακό κόλπο και περνώντας την ΕΡΑΤΕΙΝΗ, φτάνουμε στο ιστορικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ, για να απολαύσουμε ένα πρωινό καφεδάκι. Από εκεί συνεχίζουμε για την ΙΤΕΑ, όπου μπορούμε να γευματίσουμε σε κάποιο από τα μαγαζιά της παραλίας. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με μία ενδιάμεση στάση καθ΄ οδόν για καφέ και ξεκούραση και φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 70€
Μονόκλινο 85€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο Flisvos Hotel 3* και ένα γεύμα σε εστιατόριο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.