Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΙΚΕΛΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ, ΜΠΑΡΙ, ΜΕΣΣΙΝΑ, ΠΑΛΕΡΜΟ, ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ, ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ, ΚΑΤΑΝΙΑ, ΛΕΤΣΕ, FASSANO, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ, ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ  

8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 10-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 530€ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY !!!


1 HMEΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ
Αναχώρηση για Πάτρα, με ενδιάμεση στάση. 'Αφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΜΠΑΡΙ. Διανυκτέρευση εν πλω.

2 ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΙ-ΜΕΣΣΙΝΑ
Άφιξη στην Ιταλία και άμεση αναχώρηση για την Νότια Ιταλία με προορισμό μας τη Μεσσήνη. Θα διασχίσουμε με το τοπικό φέρρυ τα στενά της Μεσσήνης, τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη των ομηρικών επών. Αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΣΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ
Μετα το πρωινο περιήγηση της πόλης, με τον εντυπωσιακό Καθεδρικό και το περίφημο και ψηλό αστρονομικό ρολόι. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Παλέρμο. Πρώτη μας στάση το παραθεριστικό θέρετρο της Κεφαλού με τον αξιόλογο καθεδρικό ναό της, ο οποίος είναι ο πρώτος ναός που έχτισαν οι Νορμανδοί στο νησί. Συνεχίζουμε προς την πρωτεύουσα της Σικελίας, για να γνωρίσουμε το όμορφο Παλέρμο, το σταυροδρόμι των πολιτισμών, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την Πιάτσα Πρετόρια και τις εκκλησίες του Σαν Κατάλντο και τη Μαρτοράνα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην περιοχή του ΠΑΛΕΡΜΟ, δείπνο. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ
Μετα το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική Κοιλάδα των Ναών του Ακράγαντα, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά το εντυπωσιακότερο διασωθέν συγκρότημα αρχαίων ελληνικών ναών της Σικελίας. Θα περπατήσουμε την Ιερά Οδό της αρχαίας πόλης και θα ακουμπήσουμε τους ναούς της Ήρας, της Ομόνοιας, του Ηρακλή και του Ολυμπίου Διός. Συνεχίζουμε για Συρακούσες. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην περιοχή στις ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ, δείπνο. Διανυκτέρευση.

5 ΗΜΕΡΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ-ΤΑΟΡΜΙΝΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ
Μετα το πρωινό περιήγηση της πόλης. Θα περιηγηθούμε στο αρχαιολογικό πάρκο της, βλέποντας των τεραστίων διαστάσεων Βωμό του Ιέρωνα, το Ελληνικό Θέατρο, τα Λατομεία του Παραδείσου με το Αυτί του Διονύσου και το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας κατευθυνόμαστε στο Ιστορικό Κέντρο των Συρακουσών, το νησάκι της Ορτυγίας όπου θα δούμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα, την πλατεία Αρχιμήδη και την πλατεία Ντουόμο με τον μοναδικό καθεδρικό ναό ενσωματωμένο στον αρχαίο ναό της θεάς Αθηνάς. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της Ταορμίνας, με τα χαρακτηριστικά της κτίσματα, το επιβλητικό Ελληνορωμαικό της Θέατρο και την εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη συνέχεια επίσκεψη στο ενεργό ηφαίστειο της Αίτνας. Επιστροφή στην Κατάνια το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην περιοχή στην ΚΑΤΑΝΙΑ, δείπνο. Διανυκτέρευση.

6 ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΙΑ-ΛΕΤΣΕ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ-ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ
Μετα το πρωινο αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Μεσσήνα όπου με τοπικό φέρρυ περνάμε στη Villa San Giovanni και συνεχίζουμε για το Λέτσε οδικώς. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην περιοχή της ΓΚΑΛΑΤΙΝΑΣ. Το βράδυ δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα στα Ελληνόφωνα χωριά με ελληνική μουσική. Διανυκτέρευση.

7 ΗΜΕΡΑ ΛΕΤΣΕ-FASSANO-ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ-ΜΠΑΡΙ
Μετα το πρωινό αναχώρηση για μια σύντομη περιήγηση στην πόλη του Λέτσε που την αποκαλούν Φλωρεντία του Νότου. θα επισκεφτούμε το εκπληκτικό πάρκο Fasano(προαιρετικό safari με διαδρομή με το πούλμαν ), μια πραγματική φυσική όαση. Διασχίζοντας ένα πανέμορφο τοπίο θα φθάσουμε στο Αλμπερομπέλο, όπου θα θαυμάσουμε το ξεχωριστό τοπίο του με τα ιδιαίτερα στρογγυλά σπίτια με τις περίτεχνες σκεπές-τρούλους. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι του Μπάρι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

8 ΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΙ-ΠΑΤΡΑ
'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση.


Υ.Γ. Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στη ΜΕΣΣΙΝΑ να γίνει στο ΡΕΤΖΙΟ

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι 30/7 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής (+25€)

Τιμή Συμμετοχής ανά άτομο Ξενοδοχείο 
 Δικλινο 530€ 
 Μονοκλινο 690€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία (5 πρωινά και 5 δείπνα).
 • Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ εσωτερικές καμπίνες με W.C. (ΑΒ4).
 • Εισιτήρια F/B, από και προς τη ΣΙΚΕΛΙΑ.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το κόστος για τα γεύματα στο πλοίο δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, επιβαρύνει τους συμμετέχοντες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η εξεύρεση καμπίνας στα πλοία άλλου τύπου από αυτόν που ορίζει το πρόγραμμα, εφόσον είναι δυνατή, υπόκειται στις πιο κάτω επιβαρύνσεις.


Τιμή ανά άτομο με επιστροφή (Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα)
 • Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2)  75€
 • Δίκλινη εξωτερική (AS2)  95€
 • Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3)  55€
 • Τρίκλινη εξωτερική (Α3)  75€
 • Τετράκλινη εξωτερική (Α4)  45€