Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΝΕΜΕΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 12€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ!


Αναχώρηση στις 08.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και στις 8.20 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για τη ΝΕΜΕΑ, όπου θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο, που περιλαμβάνει τον ναό του Δία και το Στάδιο. Την ξενάγησή μας στους χώρους θα αναλάβει επαγγελματίας – διπλωματούχος ξεναγός.

  • Γενική είσοδος: 6 ευρώ
  • Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ
  • Ελεύθερα: Άτομα άνω των 65 ετών, νέοι ως 18 ετών, φοιτητές και σπουδαστές

Μετά την επίσκεψή μας σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, συνεχίζουμε για μία ακόμα μοναδική εμπειρία σε γνωστό τοπικό οινοποιείο. Εδώ, αφού ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις και ενημερωθούμε για τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού, θα ζήσουμε μία ξεχωριστή εμπειρία γευσιγνωσίας, δοκιμάζοντας μερικά από τα ξακουστά κρασιά της περιοχής, συνοδεία πλατό τυριών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο! Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί και χώρος λιανικής πώλησης με αξεσουάρ κρασιού, συσκευασίες δώρων και προϊόντα του κτήματος (κρασί, λάδι, ελιές, πετιμέζι, κ.λ.π.), για όποιον επιθυμεί να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα. Παραμένουμε στη Νεμέα για μεσημεριανό φαγητό σε εστιατόριο της περιοχής. Επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το απόγευμα με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 12€


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.