Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ, 
ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ
 
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
01 - 03 ΜΑΪΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 100€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 
ΣΤΟ VERGINA HOTEL 3*!


1η ΗΜΕΡΑ
Aναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για τη μοναδική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής». Πίσω από τα πέτρινα τείχη, στην αθέατη πλευρά του επιβλητικού, μονολιθικού βράχου, μας περιμένει η περιτοιχισμένη καστροπολιτεία για να περιδιαβούμε τα λιθόστρωτα καλντερίμια, να θαυμάσουμε τις βυζαντινές εκκλησίες και τα αμφιθεατρικά χτισμένα πέτρινα σπίτια με θέα το Μυρτώο Πέλαγος. Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, την παραθαλάσσια ΝΕΑΠΟΛΗ Λακωνίας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας στο Vergina Hotel 3*. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΠΟΥΝΤΑ, όπου θα επιβιβαστούμε στο Φ/Μ που θα μας μεταφέρει στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή και για γεύμα στο όμορφο νησάκι, με τις μαγευτικές αμμουδιές και τη μοναδική παραλία του ΣΙΜΟΥ, με τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή το απόγευμα στη ΝΕΑΠΟΛΗ. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον ΔΙΡΟ, όπου θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε τα πανέμορφα λιμναία Σπήλαια, με σταλακτίτες σε αποχρώσεις ροζ, λευκού, κόκκινου και σοκολατί (από το θείο, το ασβέστιο, τον σίδηρο και τον άργιλο που εντοπίζονται στην περιοχή) μοιρασμένους σε «αίθουσες», τις οποίες το ζεύγος Iωάννη και Άννας Πετροχείλου (οι δύο σπηλαιολόγοι που εξερεύνησαν συστηματικά τα Σπήλαια του Διρού) βάφτισαν με ευφάνταστα ονόματα, όπως "Θάλασσα των ναυαγίων", "Αίθουσα των ονείρων", "Λιμανάκι της ευτυχίας" και "Σοκολατένια σάλα"! Στην εποχή μας το γνωστό μήκος του Σπηλαίου ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα, ενώ το επισκέψιμο τμήμα φτάνει τα 1.500μ. εκ των οποίων τα 1.200 είναι λιμναία και διασχίζονται με λέμβους. Συνεχίζουμε για το ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ, έναν από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Μάνης με μικρό φυσικό λιμάνι, το οποίο κατά την αρχαιότητα θεωρείτο «Ιερός Λιμένας». Στο όμορφο παραλιακό χωριό με την χαρακτηριστική Μανιάτικη αρχιτεκτονική θα παραμείνουμε και για γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ και ΤΡΙΠΟΛΗΣ και, με μία ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε το βραδάκι σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 100€
Μονόκλινο 130€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Vergina Hotel 3* στη Νεάπολη Λακωνίας με πρωινό
  • Τα εισιτήρια του βενζινόπλοιου για την ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.