Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΘΕΡΜΟ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-28 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019  

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΘΑΙΑ, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΜΕΡΑ 

Αναχώρηση στις 07:30 από Πειραιά και 07:50 από Σύνταγμα, πρώτη στάση για καφέ και συνέχεια μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου για Αιτωλικό, η πόλη του οποίου είναι ένα μικρό νησάκι ριζωμένο στο νερό στο μέσο της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου και είναι γνωστό ως η ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ της Ελλάδας. Παραμονή και επίσκεψη στην εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών, όπου βρίσκεται ο τάφος της Κυρά Βασιλικής των Ιωαννίνων. Συνέχεια για Μεσολόγγι, παραμονή και γεύμα και κατόπιν επίσκεψη στον κήπο των Ηρώων, αναχώρηση για Πετροχώρι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, γεύμα και διανυκτέρευση.

2 ΜΕΡΑ 

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το χωριό Θέρμο, όπου και θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο Θέρμου και στο ομώνυμο Αρχαιολογικό Μουσείο. Συνέχεια προς Μεγάλο Δέντρο και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής και το σπίτι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Επιστροφή και επίσκεψη στο Θέρμο, συνεχίζουμε προς το ξενοδοχείο για γεύμα και διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση μετά το πρωινό για μικρό γύρο στη λίμνη Τριχωνίδα και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς Ναύπακτο μέσω Ιονίας Οδού για παραμονή και γεύμα. Επιστροφή προς Αθήνα/Πειραιά με διάφορες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο Δίκλινο 145€ 
Μονόκλινο 165€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο ΑΛΘΑΙΑ
  • 2 Δείπνα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης