Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΘΕΡΜΟ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΘΑΙΑ 3*, 
ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η ΜΕΡΑ 

Αναχώρηση στις 07:30 από Πειραιά και 07:50 από Σύνταγμα. Πρώτη στάση για καφέ και μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου κατευθυνόμαστε προς Αιτωλικό, η πόλη του οποίου είναι ένα μικρό νησάκι ριζωμένο στο νερό στο μέσο της λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου και είναι γνωστό ως η "ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ της Ελλάδας". Παραμονή και επίσκεψη στην εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών, όπου βρίσκεται ο τάφος της Κυρά Βασιλικής των Ιωαννίνων. Συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι, παραμονή και γεύμα και κατόπιν επίσκεψη στον κήπο των Ηρώων, αναχώρηση για Πετροχώρι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ 

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το χωριό Θέρμο, για μία επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Συνέχεια προς Μεγάλο Δέντρο για επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής και το σπίτι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Επιστροφή και επίσκεψη στο Θέρμο. Επιστρέφουμε προς το ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το μικρό γύρο της λίμνης Τριχωνίδας και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς Ναύπακτο μέσω Ιονίας Οδού, για παραμονή και γεύμα. Επιστροφή προς Αθήνα και Πειραιά με διάφορες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 145€ 
Μονόκλινο 165€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο ΑΛΘΑΙΑ 3*
  • 2 Δείπνα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.