Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, ΑΓΝΑΝΤΑ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ, ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ, ΓΛΥΚΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 125€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή τoυ ΙΣΘΜΟΥ(ΕΟ) στάση. Κατόπιν και αφου διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ για να επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω ωραίας διαδρομής για ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν θα ολοκληρωσουμε τον γύρο της Λίμνης και από εκει για ΑΓΡΙΝΙΟ,ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, για να καταλήξουμε στη περιοχή της ΑΡΤΑΣ και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα όμορφαΤΖΟΥΜΕΡΚΑ περνωντας από το χωρια και συνεχιζοντας μέσω καταπράσινης διαδρομής από έλατα, καταρράκτες και μέσα από πετρόχτιστα χωριά θα συναντήσουμε τα περήφανα ΑΓΝΑΝΤΑ. Στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ γνωστό για τους πολύχρωμους σταλαγμίτες του και τις πολυεπίπεδες λίμνες του. παραμονή μας για γεύμα, εν συνεχεία επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε το όμορφο χωριό ΓΛΥΚΗ που βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια δέντρα κοντά στις κοίτες του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε για την όμορφη και παραλιακή ΑΜΜΟΥΔΙΑ όπου και θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ παραμονή και μέσω γέφυρας ΡΙΟΥ για ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 125€
Μονόκλινο 145€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο (ARTA HOTEL 4*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης