Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ, ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ, ΛΙΜΝΗ, ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ, ΡΟΒΙΕΣ  

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ   
19 – 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020  

ΜΟΝΟ ΜΕ 60€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜΙΤΗΟ HOTEL 3*!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ 
Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και στις 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ, στάση, και από εκεί μέσω όμορφης διαδρομής φτάνουμε στο ΠΡΟΚΟΠΙ, παραμονή για προσκήνυμα στην εκκλησία του ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ και στη συνέχεια για τις παραλιακές ΡΟΒΙΕΣ, όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο για τα ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ Η περιοχή είναι γνωστή για τα ιαματικά νερά τα οποία συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο μας, Mitho Hotel 3*. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ - ΡΟΒΙΕΣ - ΑΡΤΑΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τον ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ, παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για τους Καταρράκτες του Δρυμώνα μια τοποθεσία ανεξάντλητης ομορφιάς. Φτάνοντας σε υψόμετρο 600μ θα περπατήσουμε μέσα από τα εκπληκτικά μονοπάτια για να αντικρίσουμε τα νερά του ποταμού Σήπια, που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων και δημιουργούν τους ομώνυμους καταρράκτες, σχηματίζοντας μια υπέροχη κρυστάλλινη λίμνη, κυκλωμένη από βράχια και δάσος. Μετά θα επισκεφθούμε τις ΡΟΒΙΕΣ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και αργά το απόγευμα επιστροφής με ενδιάμεση στάση στην όμορφη ΑΡΤΑΚΗ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 60€
Μονόκλινο 75€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο Mitho Hotel 3*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.