Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΛΕΥΚΑΔΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ, ΝΥΔΡΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΜΑΔΟΥΡΗ, KΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΙΘΑΚΗ, ΒΟΝΙΤΣΑ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ   

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ PORTO LYGIA HOTEL 3* 
04 - 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 135€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ ημίωρη στάση για ΙΣΘΜΟ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ και άφιξη στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Ιερή πόλη της Επαναστάσεως του 1821. Παντού υπάρχουν μνημεία του ηρωισμού εκείνης της εποχής. Το ΗΡΩΩΝ, το μνημείο του ΒΥΡΩΝΟΣ. παραμονή και συνεχίζουμε μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ άφιξη στην ΛΕΥΚΑΔΑ στην περιοχή της ΛΥΓΙΑΣ 5 χλμ από την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡA ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΙΘΑΚΗ-ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΣΚΟΡΠΙΟ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΥΔΡΙ οπού θα πάρουμε το καράβι για μια πανέμορφη ημερησία κρουαζιέρα στα γειτονικά νησιά ΙΘΑΚΗ & ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ. Πρώτη επίσκεψη στην ομορφότερη παραλία του Ιουνίου στο μαγευτικό ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ συνέχεια στην πανέμορφη ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ στο ΣΚΟΡΔΟ παραμονή και ελεύθερος χρόνος στα υπέροχα ταβερνάκια οπού θα γευτούμε τους παραδοσιακούς μεζέδες συνέχεια θα πάμε στην πανέμορφη ΙΘΑΚΗ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να γνωρίζουμε τα γραφικά μονοπάτια τους παραδοσιακούς οικισμούς την πατρίδα του ομηρικού Οδυσσέα και συνεχίζοντας θα περάσουμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ στο ΜΕΓΑΝΗΣΙ. Μετά θα γυρίσουμε στο ΣΚΟΡΠΙΟ τα τρία νησιά του ΩΝΑΣΗ και συνέχεια στο ΜΑΔΟΥΡΗ, επιστροφή στην ΛΕΥΚΑΔΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ προσκύνημα και συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην ΛΕΥΚΑΔΑ, παραμονή και γεύμα και συνεχίζουμε μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 135€
Μονόκλινο 175€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό (Porto Lygia Hotel 3*) και 2 γεύματα σε ταβέρνα τις περιοχής
  • Τα εισιτήρια για την πανέμορφή κρουαζιέρα Σκορπιός, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Μαδούρη
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος