Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ

ΛΕΥΚΑΔΑ, ΝΥΔΡΙ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, Ι. Μ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΙΘΑΚΗ,
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΜΑΔΟΥΡΗ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 
14 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15'ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
11 - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019! ---  
---  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ! ---  
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 120€ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ LEFKAS HOTEL 3* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ (ΠΟΛΗ)
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για AΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Περνάμε την καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ, για να φτάσουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, την παραθαλάσσια, αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη στο μυχό του Αμβρακικού κόλπου. Στην πανέμορφη πόλη θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα και από εκεί θα συνεχίζουμε ξεκούραστοι για την κοντινή ΒΟΝΙΤΣΑ, με τελικό προορισμό την ΛΕΥΚΑΔΑ. Ελεύθερος χρόνος στην πολύχρωμη πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με τα ξύλινα σπιτάκια, τα ανθισμένα μπαλκόνια και τους μικρούς «θησαυρούς» επτανησιακής τέχνης σε κάθε καντούνι. Στο κέντρο της πολύβουης πόλης μας περιμένει και το ξενοδοχείο μας, Lefkas Hotel 3*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΥΔΡΙ –ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΑΔΟΥΡΗ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το κοσμοπολίτικο ΝΥΔΡΙ, όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για μία ημερήσια κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης (προαιρετικό). Πρώτος μας σταθμός το γραφικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Σπίτια διώροφα, με κατακόκκινες σκεπές και στενά μπαλκόνια, βαμμένα σε διάφορα έντονα χρώματα, δημιουργούν μαζί με την καταπράσινη φύση και την καταγάλανη θάλασσα ένα μοναδικό πίνακα ζωγραφικής! Μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια και καφέ για κάθε γούστο, στενά δρομάκια και αυλές γεμάτες λουλούδια, συνθέτουν την ταυτότητα του λιλιπούτειου παραδοσιακού οικισμού με την τεράστια τουριστική ανάπτυξη. Αναχωρούμε για το νησί που έγινε συνώνυμο της αναζήτησης και του ταξιδιού, την ΙΘΑΚΗ. Ο πολυμήχανος βασιλιάς της Ιθάκης, Οδυσσέας, περιπλανήθηκε 20 χρόνια σε άγνωστες θάλασσες και στεριές για να ξαναβρεθεί στα πάτρια εδάφη του, εμείς θα χρειαστούμε λίγη μόλις ώρα για να φτάσουμε στο πανέμορφο νησί, κάνοντας τον διάπλου του στενού καναλιού που χωρίζει την Ιθάκη από την Κεφαλονιά. Αράζουμε στο ΚΙΟΝΙ, το πιο όμορφο κατά πολλούς σημείο του νησιού ένα παραδοσιακό επτανησιακό χωριό, με γραφικό λιμανάκι, που αποτελεί ιδανικό αραξοβόλι για δεκάδες κότερα και σκάφη το καλοκαίρι. Χτισμένο αμφιθεατρικά, στεφανωμένο από καταπράσινες πλαγιές με ελιές, πεύκα και κυπαρίσσια, το Κιόνι αποτελεί αγαπημένο προορισμό των περισσότερων βορειο - ευρωπαίων επισκεπτών του νησιού, αλλά και του διεθνούς jet set. Εδώ θα παραμείνουμε κι εμείς για το μεσημεριανό μας γεύμα. Βάζουμε πλώρη για τον περίπλου των Πριγκιπονησίων, το σύμπλεγμα μικρών νησιών στα ανοιχτά της Λευκάδας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον διάσημο ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση (σημερινός ιδιοκτήτης είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ) και την μικρή ΜΑΔΟΥΡΗ, της οικογένειας Βαλαωρίτη. Επιστρέφουμε στο ΝΥΔΡΙ και αναχωρούμε για την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Ι.Μ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μία επίσκεψη στο "θρησκευτικό κέντρο του νησιού", την Ι. Μ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, στο λόφο πάνω από την πόλη της Λευκάδας. Συνεχίζουμε για το νότιο - δυτικό τμήμα του νησιού και τον παραδοσιακό οικισμό του ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑ, το μικρό, γραφικό ψαροχώρι με την εξαιρετικής ομορφιάς παραλία, με τη χρυσή άμμο και τα πρασινογάλανα νερά. Εδώ θα παραμείνουμε για μπάνιο και το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό) και μία βόλτα στο πλακόστρωτα στενά του χωριού με τα πολύχρωμα μαγαζάκια. Αφήνουμε πίσω μας τη ΛΕΥΚΑΔΑ και προχωράμε για την ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, όπου θα πραγματοποιήσουμε σύντομη στάση. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ και με μία στάση στην ΑΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.), για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 120€
Μονόκλινο 150€

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 130€ 
Μονόκλινο 180€

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 120€ 
Μονόκλινο 150€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, στο ξενοδοχείο LEFKAS HOTEL 3*, μέσα στην πόλη της Λευκάδας
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Δημοτικός Φόρος

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Τα εισιτήρια της ημερήσιας κρουαζιέρας ΝΥΔΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.