Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 
06 – 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 - ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
25 - 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
14 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15'ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
11 - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019! ---  
---  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ! ---  
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 130€ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ LEFCAS HOTEL 3* ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ (ΠΟΛΗ)
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για AΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Περνάμε την καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ, για να φτάσουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, την αμφιθεατρικά χτισμένη, παραθαλάσσια πόλη στο μυχό του Αμβρακικού κόλπου. Στην πανέμορφη πόλη θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα και από εκεί θα συνεχίζουμε ξεκούραστοι για την κοντινή ΒΟΝΙΤΣΑ, με τελικό προορισμό την ΛΕΥΚΑΔΑ. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με τα πολύχρωμα σπίτια και τους μικρούς «θησαυρούς» επτανησιακής τέχνης σε κάθε καντούνι. Διανυκτέρευση. 

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για μία επίσκεψη στην Ι. Μ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, στο λόφο πάνω από την πόλη. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο ΝΥΔΡΙ, όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για μία μικρή κρουαζιέρα στο ΣΚΟΡΠΙΟ και τη ΜΑΔΟΥΡΗ (προαιρετικό). Επιστροφή στο ΝΥΔΡΙ και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο για την πόλη της Λευκάδας και το ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ (ΠΟΛΗ) – ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το νότιο τμήμα του νησιού και την ξακουστή ΒΑΣΙΛΙΚΗ. Το πανέμορφο ψαροχώρι, στεφανωμένο από κατάφυτες πλαγιές, διαθέτει τεράστιες αμμουδερές παραλίες και πεντακάθαρα τυρκουάζ νερά και έχει αξιολογηθεί ως μια από τις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για windsurfing, εξαιτίας των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών. Εδώ θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό) και μία βόλτα στο γραφικό λιμάνι τα πολύχρωμα μαγαζάκια. Αφήνουμε πίσω μας τη ΛΕΥΚΑΔΑ και προχωράμε για την ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, όπου θα πραγματοποιήσουμε σύντομη στάση. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ και με μία στην ΑΚΡΑΤΑ (Ε.Ο.), για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!
Όλες οι πολυήμερες και μονοήμερες εκδρομές του Αγίου Πνεύματος, θα πραγματοποιούνται με 50% πληρότητα στα πούλμαν!


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 170€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, στο ξενοδοχείο LEFCAS HOTEL 3* μέσα στην πόλη της Λευκάδας
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α
  • Δημοτικός Φόρος

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Τα εισιτήρια της ημερήσιας κρουαζιέρας στο ΣΚΟΡΠΙΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.