Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΥΘΗΡΑ, ΤΣΙΡΙΓΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ!  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 27-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019   

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ 
ΚΥTHEA RESORT HOTEL 4 * ΜΟΝΟ ΜΕ 150€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση στις 5:50 από ΠΕΙΡΑΙΑ 6:00 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκεί μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ για τη παραλιακή ΝΕΑΠΟΛΗ όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ. Αφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου. Δείπνο διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Επειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-αγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους ειπνοπισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Έπειτα επίσκεψη στον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ με τα τρεχούμενα νερά και τον μικρό καταρράκτη .Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

3 HMEΡΑ Μετά το πρωινό θα αναχώρησουμε για να επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού. Κατόπιν για ΔΙΑΚΟΦΤΙ παραμονή για μπάνιο και γευμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι με το πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ.Αφιξη και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ ,ΤΡΙΠΟΛΗ και με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 150€
Μονόκλινο 190€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο πολυτελες ξενοδοχειο (Kythea Resort Hotel 4*)
  • 2 Δείπνα στο ξενοδοχείο 
  • Τα εισιτήρια των φέριμπότ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης