Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΥΘΗΡΑ, ΤΣΙΡΙΓΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ!  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
27 - 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019   

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ 
ΚΥTHEA RESORT HOTEL 4 * ΜΟΝΟ ΜΕ 150€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 5:50 από ΠΕΙΡΑΙΑ, 6:00 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ. Στάση και από εκεί μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ συνεχίζουμε για τη παραλιακή ΝΕΑΠΟΛΗ,  όπου θα γίνει και η και η παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές. Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Ακολουθεί επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ - πρωτεύουσα του νησιού - αγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο, με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν, επίσκεψη στον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ με τα τρεχούμενα νερά και τον μικρό καταρράκτη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχώρησουμε για να επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού. Κατόπιν για ΔΙΑΚΟΦΤΙ,  παραμονή για μπάνιο και γεύμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι με το πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ. Άφιξη και συνεχίζουμε προς  ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ. Με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 150€
Μονόκλινο 190€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ στο πολυτελες ξενοδοχειο Kythea Resort Hotel 4*
  • 2 Δείπνα στο ξενοδοχείο 
  • Τα εισιτήρια πλοίου
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης