Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΥΘΗΡΑ
ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΥΜΝΗΣΑΝ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ! 

ΚΥΘΗΡΑ, ΝΕΑΠΟΛΗ 

ΧΩΡΑ, ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, ΠΟΤΑΜΟΣ, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΚΑΨΑΛΙ, ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ, ΔΙΑΚΟΦΤΙ, ΝΕΑΠΟΛΗ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 
10 - 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
11 - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019 ---  

ΑΠΟ 150€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ HMIΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ KYTHEA RESORT 4* 
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΚΥΘΗΡΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
Αναχώρηση στις 06:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:20 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ για ΝΕΑΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Κατόπιν επιβιβαζόμαστε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στα ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη και άμεση μετακίνηση προς ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ. Tακτοποίηση στο πολυτελές και άνετο ξενοδοχείο μας, Kythea Resort 4*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ - ΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΑΨΑΛΙ - ΧΩΡΑ - ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ  
Αναχώρηση μετά το πρωινό για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις μαγευτικές ακρογιαλιές με χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα, σμαραγδένια νερά. Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή αλλιώς ΤΣΙΡΙΓΟ. Η πρωτεύουσα του νησιού, «αγκαλιάζει» σφιχτά το επιβλητικό, ενετικό Κάστρο, που στέκει από το 1503 άγρυπνος φρουρός και προστάτης, πάνω από τα λευκά  σπιτάκια, τα πέτρινα αρχοντικά και τα ήσυχα στενά . Συνεχίζουμε για το όμορφο ΚΑΨΑΛΙ, με τους δύο γραφικούς κολπίσκους και μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα σε κάποιο από τα πολλά μαγαζιά της προκυμαίας (προαιρετικό). Έπειτα επίσκεψη σε εάν από τα πιο γνωστά και όμορφα χωριά του νησιού, τον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, με τα τρεχούμενα νερά, τον μικρό καταρράκτη, την γραφική πλατεία με τα πελώρια πλατάνια και το άγαλμα του Λέοντα του Αγίου Μάρκου, σύμβολο της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας, να υποδέχεται τους επισκέπτες στην είσοδο της χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ: ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ - ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ - ΔΙΑΚΟΦΤΙ - ΝΕΑΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού. Επόμενος προορισμός μας το ΔΙΑΚΟΦΤΙ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία με τα τυρκουάζ νερά και τη ψιλή, ξανθή άμμο και θεά στο μισοβυθισμένο κουφάρι του πλοίου Nordland, το γνωστό ναυάγιο λίγα μίλια έξω από τη νησίδα Πρασονήσι, η οποία ενώνεται με τα Κύθηρα με μία στενή λωρίδα γης. Αναχώρηση περίπου το μεσημέρι με το πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ. Άφιξη στο λιμάνι και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ – ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Με μία ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ, για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι. Τιμή συμμετοχής ανά άτομο* 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020*

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 150€
Μονόκλινο 190€

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020*

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 155€ 
Μονόκλινο 195€


*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% έως 30 ημέρες (ημερολογιακές) πριν την κάθε εκδρομή. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρχει προσαύξηση.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα στο Kythea Resort 4* (*το πρωινό και τα γεύματα προσφέρονται σερβιριζόμενα και όχι σε μπουφέ) 
  • Τα εισιτήρια Φ/Μ
  • Αρχηγός εκδρομής 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές