Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ, ΠΥΛΟΣ, ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στάση στον Ισθμό για καφέ και από εκεί αναχώρηση για την ΟΛΥΜΠΙΑ. Θα έχουμε ξενάγηση στο Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ολυμπίας. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας περιλαμβάνει το Ιερό του Δία, με τους ναούς και τα κτήρια που σχετίζονταν άμεσα με τη λατρεία, και διάφορα οικοδομήματα που είχαν κτιστεί γύρω από αυτό, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνταν για την προετοιμασία και την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα παραμείνουμε και για το μεσημεριανό μας φαγητό και από εκεί αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΜΥΚΗΝΑΙΚΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΩΡΑ-ΠΥΛΟ 
Μετα το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα Μυκηναϊκά Ανάκτορα του Νέστωρα στην Περιοχή Χώρα Τριφυλίας . Το Ανάκτορο του θεωρείται ότι κτίστηκε τον 13ο αιώνα π.Χ. από το βασιλιά Νέστορα, ο οποίος μνημονεύεται πολλές φορές από τον Όμηρο στα έπη του. Συνεχίζουμε για την ΠΥΛΟ για να επισκεφτούμε το Νιόκαστρο είναι το νεότερο των δύο κάστρων του Ναβαρίνου. Χτίστηκε το 1573 από τους Οθωμανούς, μετά την ήττα τους στη Ναυμαχία της Ναύπακτου, με σκοπό τον έλεγχο του περάσματος στον κόλπο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια βόλτα με καραβάκι στα νησάκια του Κόλπου του Ναβαρίνου τις νήσους Σφακτηρία , Τσιχλί Μπαμπά (Φανάρι) και το Χελωνάκι, μια βραχονησίδα στη μέση του κόλπου. Παραμονή στην όμορφη παραθαλάσσια πολιτεία για το μεσημεριανό μας φαγητό και από εκεί αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ-KAΛΑΜΑΤΑ-ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τη ΜΕΣΣΗΝΗ . Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο ( εφόσον είναι ανοιχτό). Το Μουσείο φιλοξενεί ευρήματα αποκλειστικά από τις ανασκαφές που πραγματοποίησαν στη Μεσσήνη. Επίσης στεγάζει σημαντικά και αντιπροσωπευτικά ευρήματα της νεότερης συστηματικής αρχαιολογικής έρευνας, που ξεκίνησε το 1987 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα . Επίσκεψη στο μουσείο όσοι επιθυμούν. Συνεχίζουμε για την ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου θα παραμείνουμε για να επισκεφτούμε την εκκλησία της Υπαπαντής παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 120
Μονόκλινο 150


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια (Kyparissia Beach Hotel 3*) με πρωινό & 2 δείπνα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
 
* Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης