Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΟΖΑΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

25 - 28 OKTΩΒΡΙΟΥ 2019   

ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ PANTELIDIS HOTEL 4*!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 

Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛAMIA (Ε.Ο.), ημίωρη στάση για καφέ και στη συνέχεια γεύμα στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) .Κατόπιν περνώντας από ΣΕΡΒΙΑ και ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ 

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει σήμερα για τη ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ. Πρώτος μας σταθμός το τελωνείο ΝΙΚΗΣ, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες διατυπώσεις για να εισέλθουμε στη χώρα των Σκοπίων (Απαραίτητα διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τη πόλη ΜΠΙΤΟΛΑ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ), χτισμένη στη θέση της αρχαίας Βυζαντινής ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, θα οδηγηθούμε στη γραφική πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας, το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα. Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στις όχθες της Λίμνης, όπου υπάρχουν όμορφα εστιατόρια για το γεύμα μας. Κατόπιν ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες μας αγορές στη τοπική αγορά με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής και αναχώρηση για επιστροφή μέσω συνόρων ΝΙΚΗΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 

Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ολιγόωρη στάση και συνεχίζουμε για ΠΙΣΟΔΕΡΙ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ για να φτάσουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου μέσω της νέας πλωτής γέφυρας θα επισκεφτούμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ μοναδικό βιότοπο σπάνιων πουλιών. Τέλος, θα φθάσουμε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ, με το τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, παραμονή και γεύμα (προαιρετικά). Αναχώρηση, και περνώντας έξω από το χωριό του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και τα σύνορα Κρυσταλλοπηγής Ελλάδας - Αλβανίας θα φτάσουμε στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Παραμονή και επίσκεψη στην πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Επιστροφή μέσω ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΑΘΗΝΑ 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, παραμονή και συνεχίζουμε για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Θα δούμε τα "Βήματα του Απόστολου Παύλου", μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Ο Απόστολος Παύλος, παρότι δεν ανήκε στον στενό κύκλο των 12 μαθητών του Χριστού, αποτελεί μια σημαντική μορφή για τη Χριστιανική θρησκεία. Διέδωσε όσο κανείς άλλος το Χριστιανισμό και για το λόγο αυτό ονομάστηκε ισαπόστολος και «Απόστολος των Εθνών». Στις 11:30 π.μ. θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μέσω νέας εθνικής οδού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΑΣ. Στάση για φαγητό στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) και εν συνεχεία στην ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) για καφέ. Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 155€
Μονόκλινο 200€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ (ξενοδοχειακό συγκρότημα Pantelidis Hotel 4*)
  • 3 Δείπνα (ένα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.