Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ & ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΘΑΣΟΣ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, 
ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΦΑΝΑΡΙ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
17 - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 175€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΣΤΟ KYRIDIS HOTEL 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ!


1η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση, για καφέ και ξεκούραση. Κατευθυνόμαστε προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Παρακάμπτουμε την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για να φθάσουμε στην KABAΛΑ, μικρή στάση για ξεκούραση και καφέ. Συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο KYRIDIS 3*, στο κέντρο της πόλης. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο Φ/Μ για ΘΑΣΟ. Πλούσια βλάστηση και υπέροχες παραλίες με λεπτή άμμο, είναι η εικόνα που μαγεύει κάθε επισκέπτη του νησιού. Επίσκεψη στα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ και παραμονή για γεύμα με αρκετό ελεύθερο χρόνο να ανακαλύψουμε κάθε κρυμμένη ομορφιά της παραλιακής κωμόπολης. Επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ το βράδυ και παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης. Ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα και το τσούγκρισμα των αυγών. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την όμορφη παραθαλάσσια πρωτεύουσα του νομού Έβρου, να περπατήσουμε στην παραλία, να φωτογραφηθούμε κάτω από τον εμβληματικό φάρο. Ακολουθεί το εορταστικό, πασχαλινό γεύμα, προσφορά του γραφείου μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ νωρίς το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, έναν από τους σημαντικότερους υγροβιότοπους και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ με το γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Νικολάου μέσα στη λιμνοθάλασσα, προσβάσιμο σε όλους από την πλωτή ξύλινη γέφυρα. Συνεχίζουμε για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ, παραμονή για επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο. Από εκεί φτάνουμε στο ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, στάση για γεύμα (προαιρετικό). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με μία στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 175€
Μονόκλινο 235€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, στο ξενοδοχείο Κιridis Hotel 3* στην πόλη της Κομοτηνής
  • 2 Δείπνα και ένα Πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα στην πόλη της Κομοτηνής
  • Εισιτήρια F/B για ΘΑΣΟ - ΚΕΡΑΜΩΤΗ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ!
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές