Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΡΑΚΗ 

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΟΥΦΛΙ, 
ΘΑΣΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ
13 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019! ---   

ΜΟΝΟ ΜΕ 175€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KYRIDIS 3* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση 07.00 π.μ. από Πειραιά και 07:20 π.μ. από Σύνταγμα για Λαμία (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς Λάρισα (Ε.Ο.), στάση για γεύμα (προαιρετικό). Παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη για να φτάσουμε στην Kαβάλα, όπου και θα σταματήσουμε για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού, για να φθάσουμε αργά το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο KYRIDIS 3*, στο κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: KOMOTHNH - ΘΑΣΟΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, όπου θα επιβιβαστούμε στο φέριμποτ για τη ΘΑΣΟ. Άφιξη και η πρώτη μας επίσκεψη είναι στον ΛΙΜΕΝΑ του νησιού. Συνεχίζουμε κάνοντας το γύρο του νησιού, περνώντας από ΣΚΑΛΑ και ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ για να φτάσουμε στην ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, στάση και παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ και την παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα. Επιστρέφουμε στο λιμάνι, επιβίβαση στο φέριμποτ για ΚΕΡΑΜΩΤΗ και από εκεί φτάνουμε ξανά στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό περιήγηση στον ακριτικό νομό του Έβρου. Πρώτος σταθμός το ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί Εθνικό πάρκο. Συνεχίζουμε για το ΣΟΥΦΛΙ, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Μετάξης. Παρουσιάζει αναλυτικά τις φάσεις της σηροτροφίας και της μεταξουργίας και εστιάζει στο πώς το Σουφλί αναδείχτηκε σε σημαντικό κέντρο παραγωγής μεταξιού στα τέλη του 19ου αιώνα και έως τα μέσα του 20ου. Συνεχίζουμε για την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, οπού θα έχουμε το προαιρετικό γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ νωρίς το απόγευμα για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΗΠΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΚΟΡΙΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί μετά το πρωινό με πρώτο προορισμό της ημέρας τα ΚΗΠΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου θα βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου, του αθλητισμού και της πολιτικής ζωής, αλλά και διάσημους καλλιτέχνες του εξωτερικού. Τι ψιθυρίζει η Αλίκη στο αφτί της Madonna; Θα έκανε ντρίπλα ο Ζαγοράκης στον Michael Jackson; Θα το μάθουμε στο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη που ζωντάνεψε πρόσωπα που αγαπήσαμε και σφράγισαν εποχές μέσα από τη ζωή και το έργο τους. Κατευθυνόμαστε προς την ΑΜΦΙΠΟΛΗ, στάση και παραμονή και συνεχίζουμε για τον ΚΟΡΙΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, όπου θα σταματήσουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 175€
Μονόκλινο 235€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό KYRIDIS HOTEL 3* & 3 δείπνα σε ταβέρνα στην πόλη της Κομοτηνής, ένα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική
  • Εισιτήρια Κεραμωτή – Θάσος - Κεραμωτή για πούλμαν & επιβάτες
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.