Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018  

ΜΟΝΟ ΜΕ 285€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* !!!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΣΟΦΙΑ 
Αναχωρούμε από την Βάση μας στις 6 το πρωί. Η πρώτη στάση είναι στο OLYMPUS PLAZA, η δεύτερη για τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες λίγο πριν από την Στυλίδα και η τρίτη για το μεσημεριανό φαγητό, (ή πρόχειρο κολατσιό) στο OLYMPUS PLAZA του Κορινού. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για ΣΟΦΙΑ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ-ΑΚΤΗ ΗΛΙΟΥ 
Μετά το πλούσιο πρωινό μας μία ευχάριστη ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο γνωρίζοντας την εκκλησία του Αλεξάντερ Νεύσκι, την Αγία Σοφία, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, το Πάρκο με το καταπληκτικό θέατρο, το Προεδρικό Μέγαρο όπου μπορούμε να φωτογραφηθούμε με τους φρουρούς του, την Ροτόντα του Αγίου Γεωργίου και φυσικά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης στον πεζόδρομο για βόλτα στα μαγαζιά και να πιούμε ένα καφεδάκι. Αργότερα αναχωρούμε από τον αυτοκινητόδρομο προς το Μπουργκάς. Στο ύψος της Φιλιππούπολης θα κάνουμε μία στάση να γευματίσουμε και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας για την Ακτή του Ηλίου στην Μαύρη Θάλασσα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση

3η ΜΕΡΑ: ΑΚΤΗ ΗΛΙΟΥ-ΣΟΖΩΠΟΛΗ-ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ-ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ 
Σήμερα έχουμε ραντεβού με την ιστορία μας, αλλά και με την ομορφιά της φύσης στην Μαύρη Θάλασσα, στις πόλεις που ίδρυσαν οι πρόγονοι μας. Η πρώτη επίσκεψη μας λοιπόν είναι στη ΣΟΖΩΠΟΛΗ. Εκεί θα ακούσουμε τα περισσότερα Ελληνικά, διότι οι 5000 κάτοικοι της είναι Ελληνικής καταγωγής. Θα δούμε τα σπίτια τις εκκλησίες, το τοπίο και θα αισθανθούμε μια γλυκεία νοσταλγία όταν μάθουμε όλη την ιστορία της πόλης και των νησιών απέναντι. Έχουμε να πούμε πολλά για αυτά τα μέρη και θα τα λέμε στον τόπο τους. Αφού εξερευνήσουμε την Σωζόπολη και πιούμε το καφεδάκι μας, θα πάρουμε τον δρόμο για το Μπουργκάς, την Πατρίδα του μεγάλου μας ποιητή Κώστα Βάρναλη(ο πατέρας του ήταν από την Βάρνα).Θα έχουμε χρόνο για βόλτα στο μεγάλο παραθαλάσσιο πάρκο, ατενίζοντας την Μαύρη Θάλασσα και βόλτα στον εμπορικό πεζόδρομο όπου είναι και το κέντρο της πόλης. Στο πεζόδρομο του Μπουργκάς ή στο θαλάσσιο πάρκο έχει πολλά μαγαζιά με πρόχειρο η σερβιριστό φαγητό σε πολύ καλές τιμές. Έτσι μπορούμε να γευματίσουμε όπως προτιμά ο καθένας μας. Αφήνοντας πίσω μας το Μπουργκάς σε 37 χιλιόμετρα φτάνουμε στην χερσόνησο της ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ –Νεσέμπαρ σήμερα, το πρώτο που θα θαυμάσουμε είναι η φοβερή για την εποχή οχύρωση της. Θα μιλήσουμε όπως πάντα για την ιστορία της, αφού κάνουμε βόλτα μαζί στα αξιοθέατα θα έχουμε αρκετό χρόνο ελεύθερο. Επίσης υπάρχουν παρά πολλά μαγαζιά με αναμνηστικά, ασημικά και διάφορα μικρά δωράκια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας που και εκεί στην Ακτή του Ηλίου υπάρχει όμορφη βόλτα και πολλά μαγαζιά. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΑΚΤΗ ΗΛΙΟΥ-ΑΛΑΤΖΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ-ΒΑΡΝΑ 
Αναχωρούμε λίγο νωρίς σήμερα 08.30 και κατευθυνόμαστε προς την Βάρνα, περνώντας μια εξαιρετική διαδρομή μέσα στο πράσινο και έχοντας πάντα δίπλα μας την Μαύρη Θάλασσα. Θα διασχίσουμε την Βάρνα μέσα από το κέντρο της και θα συνεχίσουμε το δρόμο μας για 15 χιλιόμετρα, θαυμάζοντας τις χρυσές ακτές-όπως λέγονται- μέχρι να φτάσουμε στο ΑΛΑΤΖΑ Μοναστήρι. Ένα Μοναστήρι του 5ου αιώνα λαξευμένο όλο, ακόμα και τα κελιά του μέσα στον βράχο. Μετά την επίσκεψη και το προσκύνημα θα επιστρέψουμε στην Βάρνα και θα επισκεφτούμε το 2ο μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης. 400 στρέμματα. Μέσα εκεί υπάρχουν μουσεία, όπως το ναυτικό με ένα ολόκληρο πολεμικό πλοίο στο πλάι του, θέατρα καφετερίες, ενυδρείο με καφετερία, και το μοναδικό στα Βαλκάνια “ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ’’ όπου με ένα εισιτήριο όσοι θέλουμε, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα με επιδείξεις Δελφινιών. Θα επισκεφτούμε επίσης και την κεντρική πλατεία, με το δραματικό θέατρο την όπερα και τον πεζόδρομο όπου θα έχουμε χρόνο στα πανέμορφα μαγαζιά για φαγητό. Τέλος θα δούμε την Μητρόπολη-Κοίμηση Της Θεοτόκου-μια σημαντική εκκλησία του 1866. Αμέσως μετά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για να ξεκουραστούμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΓΧΙΑΛΟΣ) ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΟΦΙΑ 
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε από την πανέμορφη Ακτή Ηλίου . Θα μπούμε στην Αγχίαλο (Πομόριε σήμερα) να γνωρίσουμε και να προσκυνήσουμε το μοναστήρι Του Αγ. Γεωργίου το οποίο είναι από τους Έλληνες που ήταν εγκατεστημένοι εκεί. Συνεχίζουμε για την κοσμοπολίτισσα Φιλιππούπολη όπου εκεί θα γνωρίσουμε την πρώην πρωτεύουσα της Ανατολικής Ρωμυλίας και το πρώτο που θα δούμε είναι ο ποταμός Έβρος ( Μαρίτσα στα Βουλγάρικα). Θα περπατήσουμε στον μεγάλο πεζόδρομο, όπου εκτός από τα παλιά Ελληνικά Αρχοντικά, μπορούμε να δούμε, το άγαλμα του Φιλίππου (κτήτορας), το τέμενος Τζουμαγιά, το Ρωμαϊκό Στάδιο , το αρχοντικό του Αργύρη Κουγιουμτζόγλου και το σπίτι του Γεωργιάδη, το πρώτο φαρμακείο της Φιλιππούπολης του 19ου αιώνα, φυσικά από Έλληνα Φαρμακοποιό της εποχής. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό , καφέ και μη ξεχάσουμε τις διάσημες κρέμες από Τριαντάφυλλο από το τοπικό πρατήριο του εργοστασίου. Από την Φιλιππούπολη σε δύο ώρες θα είμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και να απολαύσουμε τα προνόμια του ξενοδοχείου. Δείπνο και Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ 
Mετα το πρωινό αναχώρηση για Σαντάνσκι την Πατρίδα του Σπάρτακου, όπως λένε οι ντόπιοι, αλλά και η ιστορία τους θα μπούμε να το γνωρίσουμε. Το ΣΑΝΤΑΣΚΙ σήμερα φημίζεται για τα ζεστά ιαματικά νερά του, για το κλίμα και την καλή αγορά του. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στον πεζόδρομο, ψώνια αναμνηστικά. Μετά την επίσκεψη συνεχίζουμε τον δρόμο μας με προορισμό τα σύνορα. Η επόμενη στάση μας θα είναι για φαγητό εξω από την Λάρισα. Αργότερα με τις ανάλογες στάσεις από εκεί και κάτω θα φτάσουμε με το καλό στη βάση μας σε μια λογική ώρα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 285 €
Μονόκλινο 385 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ασφαλή και Άνετο ταξίδι με τα νέα πολυτελή Λεωφορεία μας.
  • 5 Διανυκτερεύσεις σε καινούργια ξενοδοχεία 4* Αστέρων
  • 5 Πρωινά και 5 Δείπνα σε Πλούσιους μπουφέδες.
  • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας με μεγάλη πείρα και γνώσεις.
  • Στο ξενοδοχείο της Μαύρης Θάλασσας τις τρεις νύχτες σας προσφέρουμε με το δείπνο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Εισόδους σε Μουσεία

Σημ: Στις εκδρομές μας δεν υπάρχουν προαιρετικά προγράμματα (εκτός νυχτερινών διασκεδάσεων) ούτε φόροι ξενοδοχείων ή check point.