Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα ΚράτησηςΕπικοινωνία

KEΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ΔΡΑΜΑ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ (ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ), ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4 ΗΜΕΡΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ
23 - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 185€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑCROPOL HOTEL & SPA 4*!1η HMEΡΑ Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.), στάση και παραμονή για γεύμα. Κατευθυνόμαστε προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με τελικό προορισμό της διαδρομής τις ΣΕΡΡΕΣ. Τακτοποίηση στο πολυτελές μας ξενοδοχείο ΑCROPOL HOTEL & SPA 4*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η HMEΡΑ Αναχώρηση νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ. Θα δούμε τον άγρυπνο φρουρό των μνημείων, τον γνωστό ΛΕΟΝΤΑ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ και τον Αρχαιολογικό χώρο που μαρτυρά την στρατηγική σημασία της πόλης στα αρχαία χρόνια. Συνεχίζουμε για το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ και την ΒΥΡΩΝΕΙΑ για να φτάσουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, έναν από τους σημαντικότερους βιότοπους της πατρίδας μας που φιλοξενεί πάνω από 300 είδη πουλιών, αποδημητικών και ενδημικών, αρκετά εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως σπάνια. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο για να παρακολουθήσουμε την ενδιαφέρουσα ενημέρωση με σλάϊντς (και προαιρετική περιήγηση της λίμνης με βάρκα). Θα παραμείνουμε στην περιοχή για γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις ΣΕΡΡΕΣ, στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, ενώ το βράδυ μας περιμένει εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική και πολλή διασκέδαση! Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ για να επισκεφτούμε το φημισμένο ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ (προαιρετική είσοδος - έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για την όμορφη ΔΡΑΜΑ, όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα. Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτούμε την Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη, ένα πραγματικό χωριό του ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ που έχει φτιαχτεί για τις ημέρες των γιορτών δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Επιστροφή το απόγευμα στο πολυτελές ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του πολιούχου  ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον εμβληματικό Λευκό Πύργο, την Πλατεία Αριστοτέλους και τα φημισμένα Λαδάδικα και θα περπατήσουμε στον παραλιακό δρόμο με θέα τον κόλπο του Θερμαϊκου, στάση. Μέσω νέας Εθνικής Οδού κατευθυνόμαστε προς ΛΑΡΙΣΑ, στάση και παραμονή για γεύμα (Ε.Ο.). Κατόπιν αναχωρούμε για ΛΑΜΙΑ, στάση και επιστρέφουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 185€
Μονόκλινο  275€


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Όλοι οι πελάτες μπορούν να κάνουν ελεύθερα χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας του "Αcropol Hotel & Spa 4*", καθώς και του γυμναστηρίου - πάντα βάση ωραρίου λειτουργίας.

Στο Spa του "Αcropol Hotel & Spa 4*" υπάρχουν prive υπηρεσίες και ειδικές χρεώσεις για τα άτομα του group, όπως:
  • Ανατολίτικο παραδοσιακό hammam  
  • sauna
  • jacuzzi 
  • πολλά είδη μασάζ (*κατόπιν έγκαιρου ραντεβού)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 3 δείπνα, ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό ρεβεγιόν στις 24/12 με μουσικό πρόγραμμα από D.J. και πλήρες εορταστικό μενού μαζί με εμφιαλωμένο κρασί στο ΑCROPOL HOTEL& SPA 4*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.