Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΠΡΟΥΣΟΣ, ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, 
ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ, ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

26 - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 110€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση στις 07:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΥΛΙΚΗ (Ε.Ο.), στάση και στη συνέχεια, ανηφορίζοντας τον Τυμφρηστό, θα προσπεράσουμε αρχικά το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και θα κατευθυνθούμε πρός τις ιστορικές ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ. Παραμονή για γεύμα στο διατηρητέο οικισμό με τα παραδοσιακά αρχοντικά και το ιστορικό μουσείο. Το απόγευμα επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το καταπράσινο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720μ., με μία εντυπωσιακη πλατεία με θέα στον Καρπενησιώτη αλλά και Λαογραφικό Μουσείο με ποικίλα εκθέματα από εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Κατόπιν συνεχίζουμε για το χωριό ΠΡΟΥΣΟΣ, όπουνα επισκεφτούμε το ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, χτισμένο σε εντυπωσιακή τοποθεσία στη πλαγιά απόκρημνου βράχου. Θα παραμείνουμε στην περιοχή με την πανοραμική θέα για μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη γραφική πόλη και την κεντρική πλατεία με τα μικρομάγαζα που μπορείτε να προμηθευτείτε τοπικά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο ιστορικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, σε μία από τις πιο όμορφες και γαλήνιες περιοχές της Ευρυτανίας όπου δεσπόζει το μνημειο του Μάρκου Μπότσαρη. Από εκεί θα αναχωρήσουμε για τα ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ και τον ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ.  Επίσκεψη στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης και παραμονή για γεύμα στην όμορφη περιοχή. Με μία στάση στην ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) επιστρέφουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 110€
Μονόκλινο 140€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα (Lecadin Ηοtel 3*)
  • Αρχηγός εκδρομής 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης