Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΑΛΠΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ, ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
25 - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 110€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LECADIN HOTEL 3* ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 
&
 ΕΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ! 


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αναχώρηση στις 7:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Ανηφορίζουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ανάμεσα στα μοναδικά δάση της ορεινής ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, κατάφυτα από έλατα, πεύκα και καστανιές. Από εκεί μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο μας, Lecadin Hotel 3*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τους ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, τον διατηρητέο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά, σε υψόμετρο 940μ., χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του βουνού, ανάμεσα στα έλατα, στάση στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Συνεχίζουμε για το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, που απλώνεται σε μία καταπράσινη περιοχή από έλατα, στάση. Συνεχίζουμε για την ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑ, το μοναστήρι της «Κυράς της Ρούμελης», το «Σπίτι της Παναγίας», που στέκει αγέρωχο εδώ και περίπου χίλια χρόνια χτισμένο σε απόκρημνο βράχο, μεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Παναιτωλικού, με θέα που προκαλεί δέος και φήμη που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Στάση και παραμονή για προσκύνημα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η HMEΡΑ: ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο γραφικό χωριό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, τρία μόλις χιλιόμετρα από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Το χωριό έμεινε γνωστό ιστορικά, από την άνιση μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, με αρχηγό τον Μάρκο Μπότσαρη. Αν και οι απώλειες για τους Έλληνες ήταν μικρές, σε σχέση με αυτές των Οθωμανικών στρατευμάτων, η μάχη κόστισε τη ζωή στον Σουλιώτη οπλαρχηγό και το μνημείο στέκει εκεί για να θυμίζει τον αγώνα του και το σημείο που έπεσε μαχόμενος για την λευτεριά. Σήμερα το όμορφο χωριό με τα τρεχούμενα νερά γαληνεύει τον επισκέπτη και είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ευρυτανίας, με την τεχνητή λιμνούλα να δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Αμέσως μετά αναχώρηση για την περιοχή του ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Από εκεί παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν, για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 110€
Μονόκλινο 140€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα, ένα εκ των οποίων με ζωντανή μουσική στο LECADIN HOTEL 3*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.


*Λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου και των παρελάσεων, η επιβίβαση της ΑΘΗΝΑΣ θα γίνεται την ίδια ώρα (07.50 π.μ.) στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από το ξενοδοχείο "STANLEY", (Στάση μετρό: "Μεταξουργείο" - Γραμμή: Ανθούπολη - Ελληνικό), αντί για την Πλατεία Συντάγματος