Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ΠΡΟΥΣΟΣ, Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ 

2ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 - 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
14 - 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
28 - 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

  --- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ---   

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 65€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LECADIN 3* ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 
ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αναχώρηση στις 7:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Ανηφορίζουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, ανάμεσα στα μοναδικά δάση της ορεινής ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, κατάφυτα από έλατα, πεύκα και καστανιές. Παραμονή στο χωριό για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό) και συνεχίζουμε με μία επίσκεψη στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ. Χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720μ. με έναν μεγάλο πλάτανο να δεσπόζει στην γραφική πλατεία, αλλά αυτό που σίγουρα τραβάει το βλέμμα του επισκέπτη στο Μεγάλο Χωριό είναι η εντυπωσιακή θέα στον Καρπενησιώτη, ενώ το ενδιαφέρον του μονοπωλεί και το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο, με ποικίλα εκθέματα από εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Επιστροφή στο Καρπενήσι για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, Lecadin Hotel 3*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΡΟΥΣΟΣ – Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα Πατήματα της Παναγίας, το μονοπάτι όπου σύμφωνα με την παράδοση πέρασε η Παναγία, στο δρόμο της για τον Προυσό, και που θα σταματήσουμε και εμείς για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για τον ΠΡΟΥΣΟ, για να επισκεφτούμε το "Σπίτι της Κυράς της Ρούμελης", το ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, που στέκει αγέρωχο εδώ και περίπου χίλια χρόνια, χτισμένο σε απόκρημνο βράχο μεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Παναιτωλικού, με θέα που προκαλεί δέος, αλλά και φήμη που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Στάση για μεσημεριανό γεύμα και συνεχίζουμε στο γραφικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, που έμεινε γνωστό ιστορικά, από την άνιση μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, με αρχηγό τον Μάρκο Μπότσαρη. Αν και οι απώλειες για τους Έλληνες ήταν μικρές, σε σχέση με αυτές των Οθωμανικών στρατευμάτων, η μάχη κόστισε τη ζωή στον Σουλιώτη οπλαρχηγό και το μνημείο στέκει εκεί για να θυμίζει τον αγώνα του και το σημείο που έπεσε μαχόμενος για την λευτεριά. Σήμερα το όμορφο χωριό με τα τρεχούμενα νερά γαληνεύει τον επισκέπτη και είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ευρυτανίας, με την τεχνητή λιμνούλα να δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν, για καφέ και ξεκούραση.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο
Δίκλινο 65€
Μονόκλινο 85€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & ημιδιατροφή (Lecadin Hotel 3*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.