Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-KABAΛΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 17-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 140€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ HOLIDAY INN 5* ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε για γεύμα Ε.Ο Λάρισας όπου μπορούμε να γευματίσουμε. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας μετά το γεύμα και μπαίνουμε στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε μία περιήγηση με το πούλμαν και θα καταλήξουμε στον Πολιούχο  Άγιο Δημήτριο να προσκυνήσουμε. Η επόμενη στάση μας θα είναι στον Λευκό Πύργο για φωτογραφίες και ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα και αμέσως μετά πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο, Διανυκτέρευση.
2 ΗΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΞΑΝΘΗ-ΚΑΒΑΛΑ 
Μετά το πρόγευμα ξεκινάει η εκδρομή μας. Παίρνουμε  την Εγνατία οδό θαυμάζοντας  τις δύο όμορφες λίμνες μας, την Κορώνεια και την Βόλβη. Μετά από μία ωραία και ξεκούραστη διαδρομή θα φτάσουμε στην Καβάλα όπου θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας στα όμορφα παραθαλάσσια μαγαζιά. Αφού χορτάσουμε την όμορφη Καβάλα  θα συνεχίσουμε για την Ξάνθη, μία πόλη γεμάτη χρώματα, ήχους και ζωή. Αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτοι δρόμοι, συνθέτουν τη σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντική ιστορία της Παλιάς Πόλης, που σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Ξέφρενοι ρυθμοί, χαρούμενες φιγούρες καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά άρματα, χοροί σε κάθε δρομάκι, σερπαντίνες και κομφετί, θα μας βάλουν στο κλίμα των Αποκριών. Θα έχουμε αρκετό χρόνο να ευχαριστηθούμε το μοναδικό Καρναβάλι, και να γευματίσουμε στα πάρα πολλά μαγαζάκια που υπάρχουν λόγω της ημέρας.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ελευθερο χρονο στην όμορφη Θεσσαλονίκη.  Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ 
Σήμερα Καθαρά  Δευτέρα θα αναχωρήσουμε μετά το πρόγευμα από την Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνθούμε προς το Βόλο που με τις ψαροταβέρνες του, τα θαλασσινά του και τα τσιπουράδικα κατά μήκος του λιμανιού φαντάζει σαν το ιδανικότερο μέρος για να περάσει κανείς την Σαρακοστή. Μετα το γεύμα μας  θα αναχωρήσουμε με ενδιάμεσες στάσεις στην ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 140€
Μονόκλινο  190€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτέρευσης σε δίκλινα δωμάτια oliday Inn 5*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Στις ανωτέρω τιμές  δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση