Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 155€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ 
GRAND PALACE HOTEL & SPA 5*!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Αναχωρούμε μέσω νέας Εθνικής Οδού με προορισμό τη συμπρωτεύουσα, με μία στάση ακόμα καθ΄οδόν για γεύμα (προαιρετικό). Άφιξη νωρίς το απόγευμα στη «νύμφη του Θερμαϊκού» και σύντομη περιήγηση στη πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ για να επισκεφτούμε το ομώνυμο εντυπωσιακό σπήλαιο και από εκεί κατευθυνόμαστε προς την χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, όπου μέσω όμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής θα περάσουμε από τη ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, τα ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ για να φτάσουμε στη μεγαλύτερη πολιτεία της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, τον όμορφο ΠΟΛΥΓΥΡΟ και να ζήσουμε από κοντά το ξακουστό του καρναβάλι! Θα δούμε την μεγάλη παρέλαση με τους εκατοντάδες καρναβαλιστές και θα πάρουμε μέρος στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο κέντρο της πόλης για μικρούς και μεγάλους. Επιστροφή το απόγευμα στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων για να συνεχίσουμε το βράδυ τη διασκέδαση στο αποκριάτικο bal masque του ξενοδοχείου μας, GRAND PALACE HOTEL & SPA! Μας περιμένει ξεφάντωμα μέχρι πρωίας με μουσική και πολύ κέφι και, φυσικά, πλούσιος εορταστικός μπουφές με τα ανάλογα εδέσματα και γλυκά! Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Μετά το πρωινό περιήγηση στην παλαιά πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Από εκεί αναχωρούμε για ΛΙΤΟΧΩΡΟ, την όμορφη κωμόπολη στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, θα επισκεφτούμε τη ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, με την πανοραμική θέα στα παράλια της Πιερίας. Κατόπιν συνεχίζουμε για τον γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, όπου και θα παραμείνουμε για το παραδοσιακό γεύμα της Καθαράς Δευτέρας (Κούλουμα). Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 155€
Μονόκλινο 240€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτέρευσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο, το ένα εκ των οποίων είναι εορταστικό δείπνο συνοδεία μουσικής, στον αποκριάτικο χορό του Grand Palace & Spa 5*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διανυκτέρευσης

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.