Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ HOLIDAY INN 5* ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΒΕΡΓΙΝΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 17-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 140€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 

1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε για γεύμα Ε.Ο Λάρισας όπου μπορούμε να γευματίσουμε. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας μετά το γεύμα και μπαίνουμε στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε μία περιήγηση με το πούλμαν και θα καταλήξουμε στον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο να προσκυνήσουμε. Η επόμενη στάση μας θα είναι στον Λευκό Πύργο για φωτογραφίες και ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα και αμέσως μετά πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο, Διανυκτέρευση

2 ΗΜΕΡΑ ΒΕΡΓΙΝΑ-ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ για να φτάσουμε στον Αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, επίσκεψη στο Μουσείο. (έξοδα ατομικά). Κατόπιν για την γιορτινή και Αποκριάτικη ΝΑΟΥΣΑ γεμάτη με κόσμο που γιορτάζει με κέφι και μουσικές εκδηλώσεις, όπου θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο δρώμενο του «Γενίτσαροι και Μπούλες » με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις κουδούνες να γεμίζουν τους δρόμους της πόλης, τον Ναουσαίικο παραδοσιακό γάμο και την παρέλαση των μεταμφιεσμένων, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ 
Σήμερα Καθαρά Δευτέρα θα αναχωρήσουμε μετά το πρόγευμα από την Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνθούμε προς το Βόλο που με τις ψαροταβέρνες του, τα θαλασσινά του και τα τσιπουράδικα κατά μήκος του λιμανιού φαντάζει σαν το ιδανικότερο μέρος για να περάσει κανείς την Σαρακοστή. Μετα το γεύμα μας θα αναχωρήσουμε με ενδιάμεσες στάσεις στην ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 140€
Μονόκλινο 190€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτέρευσεις σε δίκλινα δωμάτια (Ηoliday Inn 5*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α

* Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης