Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ & ΧΑΣΚΑΡΗ" - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 17-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΜΟΝΟ ΜΕ 120€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ PANTELIDIS HOTEL 4* ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!!

1 ΗΜΕΡΑ AΘΗΝΑ - KOZANH - ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΛAMIA, ημίωρη στάση για καφέ και στη συνέχεια γεύμα Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ. Κατόπιν και περνώντας από ΣΕΡΒΙΑ ,ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο
2 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδοσιακό Αλπικό χωριό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα πετρόχτιστα σπίτια που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε ύψος 1350μ. στάση. Κατόπιν για ΦΛΩΡΙΝΑ και μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής περνάμε την ΒΙΓΛΑ και το ΠΙΣΟΔΕΡΙ για να καταλήγουμε στον Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών (Μικρής και Μεγάλης), με την μοναδική και σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Εκεί θα επισκεφτούμε το τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, τους ΨΑΡΑΔΕΣ της Μεγάλης Πρέσπας ένας παραδοσιακός ψαράδικος οικισμός, παραμονή, γεύμα. Μετά το φαγητό αναχωρούμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στις όχθες της πανέμορφης λίμνης και ψώνια στα περίφημα γουναράδικά της. Αργά το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης, τις γνωστές ‘’ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ‘’ δηλαδή άναμμα φωτιών στις πλατείες με αποκορύφωμα αυτή που στήνεται στην πλατεία του Ντουλτσό. Όλοι οι παριστάμενοι πηδούν πάνω από τα αναμμένα κάρβουνα για να απαλλαγούν από το κακό. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3 ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ  ΣΟΥΜΕΛΑ στάση. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στη παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ όπου και παραμονή για γεύμα(κούλουμα) ύστερα για ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 120€
Μονόκλινο  150€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτέρευσης σε δίκλινα δωμάτια (Pantelidis Hotel 4*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο να εκ των οποίων αποκριάτικο με ζωντανή μουσική)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Στις ανωτέρω τιμές  δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευση