Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, ΠΑΝΤΟΒΑ, ΒΕΡΟΝΑ

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 9-13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΜΟΝΟ ΜΕ 350€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ

Oύτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία εκατομμύρια τουρίστες καταφθάνουν στη Βενετία κάθε χρόνο για το Καρναβάλι της πόλης. Ποια είναι, όμως, η ιστορία του Καρναβαλιού της πόλης που ... βουλιάζει από τους τουρίστες; Λέγεται ότι το Καρναβάλι της Βενετίας ξεκίνησε από μια νίκη της «Γαληνοτάτης Δημοκρατίας» εναντίον του Πατριάρχη της Ακυληίας Ουλρίκο ντι Τρέβεν κατά το έτος 1162. Σε ανάμνηση αυτής της νίκης, οι άνθρωποι άρχισαν να χορεύουν και να κάνουν συγκεντρώσεις στην πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία. Προφανώς, αυτό το φεστιβάλ ξεκίνησε εκείνη την περίοδο και έγινε επίσημο στην Αναγέννηση. Το δέκατο έβδομο αιώνα, το μπαρόκ καρναβάλι ήταν ένας τρόπος αποθήκευσης της εικόνας του γοήτρου της Βενετίας στον κόσμο. Ήταν πολύ διάσημο κατά τη διάρκεια του δέκατου όγδοου αιώνα. Ενθάρρυνε την ελευθερία και την ευχαρίστηση, αλλά χρησιμοποιήθηκε επίσης για την προστασία των Ενετών από την αγωνία για το παρόν και το μέλλον.  
 
1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ  ΠΑΤΡΑ  ΕΝ ΠΛΩ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο,τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2 ΗΜΕΡΑ ΑΝΚΟΝΑ  ΠΑΝΤΟΒΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για την Πάντοβα, μια από τις μεγαλύτερες καιομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας που ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα τουΒένετο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
3 ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΒΑ  ΒΕΝΕΤΙΑ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥΠρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη των δόγηδων και των καναλιών, τηΒενετία, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά, πουενώνονται με 410 περίπου γέφυρες, και έχει ανακηρυχτεί Μνημείο ΠαγκόσμιαςΠολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Από το Τρονκέτο, μεταφορά εξ ιδίων μεβαπορέτο στην περιοχή Καστέλλο, όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του ΑγίουΓεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες καιστενά σοκάκια, θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων και θα καταλήξουμε στηνΠλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου βρίσκεται ο περίφημος Καθεδρικός του Αγίου Μάρκου,αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το καμπαναριό του(Καμπανίλε), ο Πύργος του Ρολογιού, η Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το περίφημο ΜουσείοΚαρέρ. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου τημεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και τοέθιμο του Πετάγματος του Αγγέλου από το καμπαναριό του Αγίου Μάρκου. Χρόνοςελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΒΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ- ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στηπρωτεύουσα της επαρχίας της Πάδοβας,οικονομικό και επικοινωνιακό κέντρο τηςπεριοχής. H πόλη είναι γραφική, με πυκνόδίκτυο δρόμων με στοές, που καταλήγουνσε μεγάλες δημοτικές πλατείες, με πολλές γέφυρες, που διασχίζουν τους διάφορουςπαραπόταμους του Μπατσιλιόνε, που παλιά περιέβαλλε τα αρχαία τείχη σαν τάφρος. Στησυνέχεια αναχώρηση για τη ρομαντική Βερόνα την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ.Στην περιήγησή μας θα δούμε την Πλατεία Μπρα με τη ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφεςπλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι και το λεγόμενο «σπίτι» της Ιουλιέτας με το θρυλικόμπαλκόνι. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το βράδυ μεταφορά στο λιμάνι της Βενετίας , όπου τοπλοίο επιστροφής μας περιμένει. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευσηεν πλω.

5 – 6 ΗΜΕΡΑ ΕΝ ΠΛΩ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ   ΠΑΤΡΑ  ΑΘΗΝΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι τηςΗγουμενίτσας/Πάτρας. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό σας.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 350€
Μονόκλινο  400€
Παιδικό (μεχρι 12 ετών) 320
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Minoan Lines Πάτρα –Ανκόνα και Βενετία - Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ (ΑΒ4).
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
 • Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου)
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά,πάρκα και γενικά όπου απαιτείται
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Checkpoint 15€
 • Βαπορέτο Βενετίας 15€ για κάθε μεταφορά
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου ( περίπου 3€ την ημέρα το άτομο)