Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ, ΓΟΡΔΙΟΝ, ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, ΣΙΝΑΣΟΣ, ΜΑΛΑΚΟΠΗ, ΠΡΟΚΟΠΙ, ΠΡΟΥΣΑ  

8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  

ΠΑΣΧΑ
15/04/2020 
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
05/06/2020 

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 2020!
05/07, 19/07, 11/08, 23/08, 28/09,05/10, 26/10

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ!  

ΜΟΝΟ ΜΕ 410€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 3*   ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Αναχώρηση 06:45 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:00 από ΑΘΗΝΑ. Ηµίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ (Ε.Ο.), και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να φτάσουμε στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) όπου πραγματοποιείται στάση για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίσουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ 
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για σύντομη στάση στην παραλιακή ΡΑΙΔΕΣΤΟ. Αργότερα θα προσπεράσουμε την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ μεσω της μεγάλης γέφυρας που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία και θα συνεχίσουμε τη διαδρομή διασχίζοντας πια την Ασιατική Τουρκία για να φτάσουμε το βράδυ στο ιστορικό ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ - ΓΟΡΔΙΟ - ΑΓΚΥΡΑ - ΑΛΑΤΟΛΙΜΝΗ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 
Μετά το πρωινό μας πρωτος μας σταθμός το Γόρδιο (Polati) γνωστό από τον Γόρδιο δεσμό που έλυσε με τον ξίφος του ο Μέγας Αλέξανδρος. Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα πόλη της ΑΓΚΥΡΑΣ. η οποία οφείλει την ανοδο της στον Κεμάλ ο οποιος από το 1923 μετεφερε σταδιακα εδώ την διοικηση του νεοσυστατου κεμαλικου κράτους. Σύντομη περιηγηση στη πολιτεια που φιλοξενει τα μεγάλα κυβερνητικα κτίρια αλλα και το νέο παλάτι του Ερντογάν. Κατόπιν και εφόσν είναι δυνατον εξωτερικα από το νέο παλάτι του Ερντογάν ιν συνεχίζουμε με το Αρχιτεκτονικό επίτευγμα, κινούμενοι νοτιοανατολικά θα κάνουμε μια στάση στη γραφική λίμνη του Αλατιού,  όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και για να φωτογραφίσουμε το μοναδικό θέαμα. Άφιξη το βράδυ στην περιοχή της ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 
Μετά το πρωινό μας αναχωρουμε για την ΝΕΑΠΟΛΗ, για να επισκεφτούμε το ξακουστο υπαίθριο μουσειο του KΟΡΑΜΑΤΟΣ (GOREME), όπου θα θαυμάσουμε τις μοναδικες ηφαιστιογενείς πέτρες με τα περίεργα σχήματα, σε μια κοιλάδα γεμάτη από εκκλησίες και υπόγεια περάσματα μέσα από τα βράχια που οδηγούν μέσα από διακλαδώσεις σε μοναστήρια και εκκλησίες όπως είναι το Μοναστήρι των Καλογριών, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου (όπου συνέγραψε τους κανόνες της εκκλησίας), το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης,κλπ. Μετά το ΚΟΡΑΜΑ θα απολαύσουμε το μοναδικό θέαμα στις νεραϊδοκαμινάδες ή αμπέλι του Πασά και θα συνεχίσουμε για την υπόγεια πολιτεία της ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ, συμβολο του αγώνα των πρωτοχριστιανών απέναντι στους διώκτες τους με την επιβλητική εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Παραμονή για γεύμα και χρόνος ελεύθερος στην αγορά των κεραμεικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΣΙΝΑΣΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ - ΠΡΟΚΟΠΙ 
Μετά το πρωινό μας κατευθυνόμα στην πολη ΣΙΝΑΣΟ, γνωστή για την Ελληνικότητα της και στη συνέχεια για την ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, πατρίδα του Μεγάλου Βασιλείου. Η πόλη εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα καλοδιατηρημένα τείχη της και την πολύβουη αγορά της ενώ ο επόμενος σταθμος μας το ΠΡΟΚΟΠΙ, όπου σε μια κατανυκτική επίσκεψη θα γνωρίσουμε τον μέρος που πέρασε τον σεπτο του βίο ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΡΟΥΣΑ 
Πρωινό και ξεκινάμε για την καταπράσινη ΠΡΟΥΣΑ. Άφιξη και γνωριμία με την όμορφη πόλη που σήμερα φιλοξενεί, τα Μαυσωλεία στο ύψωμα, το Ουλού Τζαμί με τους είκοσι τρούλους, ενώ θυμίζει έντονα ρωμιοσύνη με τον τον τάφο του Καραγκιόζη και ότι έχει απομείνει από την ελληνική συνοικία κοντά στη σπουδαία κλειστη αγορά των μεταξωτών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΥΣΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση δυτικά και με το φέρυ θα διασχίσουμε τα Δαρδανέλλια, που υπήρξαν θέρετρο σπουδαιων μαχών κατά τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο. Στη διαδρομή μας θα περάσουμε εξω από δύο γνωστές Ελληνικές πόλεις, την Λάμψακο και απέναντι της την Καλλίπολη. Συνεχίζουμε προς τα σύνορα και μετά από τις τελωνειακές διαδικασίες, το βραδυ θα φτάσουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας μια ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στη ΛΑΡΙΣΑ (Ε.Ο.) όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ(Ε.Ο. ) στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ. 

*Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 410€
Μονόκλινο 510€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 • Διαµονή (5) διανυκτερεύσεις στην Τουρκία σε ξενοδοχεία 4*
 • Διαµονή (2) διανυκτερεύσεις στην ΕΛΛΑ∆Α σε ξενοδοχεία Β' κατηγορίας.
 • Ηµιδιατροφή στην ΤΟΥΡΚΙΑ, πρωινό στην Ελλάδα (7 πρωϊνά & 5 γεύµατα ή δείπνα)
 • Ξεναγήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα
 • Αρχηγός εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε μουσεια, αρχαιολογικους χωρους, θεματικά πάρκα κ.λ.π., προσωπικά έξοδα, ποτά, φιλοδωρήματα. Ότι είναι προαιρετικό και οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
 • H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
 • Απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.