Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ, ΚΟΝΙΤΣΑ, ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ, ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ, ΚΑΛΠΑΚΙ, ΝΗΣΑΚΙ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 
01 - 03 ΜΑΪΟΥ 2020 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 150€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5* ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!


1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αναχώρηση 07.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.30 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, στάση καθ΄ οδόν για γεύμα (προαιρετικό), πριν φτάσουμε στα πανέμορφα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Λίγο πιο πέρα από την πόλη, στο ΜΠΙΖΑΝΙ, μας περιμένει το φημισμένο ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ και ένα μυσταγωγικό ταξίδι στο παρελθόν και την γένεση της ιδέας της Ελληνικής επανάστασης. Η Φιλική Εταιρεία, η Κυρά Φροσύνη, ο Ρήγας Βελεστινλής, ο Κοσμάς ο Αιτωλός και οι μεγάλοι ευεργέτες του έθνους, ζωντανεύουν μπροστά μας και όσο προχωράμε μπροστά, τόσο πιο πίσω στο χρόνο αισθανόμαστε να γυρίζουμε. Φτάνουμε στον τελικό προορισμό της ημέρας, στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και στο υπερπολυτέλες ξενοδοχείο GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΛΠΑΚΙ - ΚΟΝΙΤΣΑ – ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ – ΝΗΣΑΚΙ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΛΠΑΚΙ για μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο. Επόμενος σταθμός η ΚΟΝΙΤΣΑ, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις κορυφές της ΓΚΑΜΗΛΑΣ και του ΣΜΟΛΙΚΑ της ΠΙΝΔΟΥ. Συνεχίζουμε για την ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ, επίσκεψη και παραμονή για προσκύνημα. Από εκεί προχωράμε για το Κεντρικό Ζαγόρι και το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, που δεσπόζει στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ με την μοναδική πέτρινη αρχιτεκτονική των οικημάτων του. Στο όμορφο χωριό των ΖΑΓΟΡΙΩΝ θα παραμείνουμε και για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό), ενώ μέσω σύντομης πεζοπορίας μπορούμε να επισκεφτούμε και την Μονή ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, από της οποίας το μικρό μπαλκόνι θα δούμε με κομμένη την ανάσα το απόκοσμο θέαμα της ΧΑΡΑΔΡΑΣ του ΒΙΚΟΥ, ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φαράγγια του κόσμου με το δικό του ρεκόρ Guiness! Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ με προαιρετική μετάβαση στο πανέμορφο ΝΗΣΑΚΙ της Λίμνης Παμβώτιδας, το οποίο αποτελεί άρρηκτο κομμάτι της ιστορίας της πόλης, αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Θα επισκεφτούμε τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά στην επιχείρηση της δολοφονίας του. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια απ' όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε αντικείμενα και ασημένια κοσμήματα με εξαίρετα δείγματα της λαϊκής τέχνης της Ηπείρου, αλλά και τα πασίγνωστα παραδοσιακά, γιαννιώτικα, σιροπιαστά γλυκά. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το όμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ, που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, τα αξιοθέατα όπως το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ, την Μητρόπολη της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής του, στάση και παραμονή. Προχωράμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό) και από εκεί παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ακόμα ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση καθ΄ οδόν (Ε.Ο.).


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 150€
Μονόκλινο 190€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με 2 πρωινά & 2 δείπνα στο GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5* στην πόλη των Ιωαννίνων
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές