Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018  

ΜΟΝΟ ΜΕ 125€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή στον ΙΣΘΜΟ για καφέ, και συνεχίζουμε για ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ,στάση & γεύμα και συνεχίζουμε για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα. Στη συνέχεια άφιξη σταΙΩΑΝΝΙΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ θα επισκεφτούμε το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ εκεί θα επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με το περίφημο ΦΑΡΑΓΓΙ του ΒΙΚΟΥ και την κοιλάδα τουποταμού ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφτούμε το ΝΗΣΑΚΙ της ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ στην λίμνη ΠΑΜΦΩΤΙΔΑ των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και το ΤΖΑΜΙ του ΑΣΛΑΝ ΠΑΣΑ πουβρίσκεται στον μόλο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το ΜΕΤΣΟΒΟ, μετά τα παραδοσιακά σπίτια και το μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, παραμονή και γεύμακαι μέσω ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε στην ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 125€
Μονόκλινο 155€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 2 γεύματα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο BYZANTIO HOTEL 3*
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α. 
  • Δημοτικός Φόρος