Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ  

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 17-19 ΜΑΪΟΥ 2019  

ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5* !!!


1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Αναχώρηση 07.00 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.30 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στον ΙΣΘΜΟ για καφέ, και συνεχίζουμε για ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ φθάνουμεστην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση & γεύμα και συνεχίζουμε για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα.Στη συνέχεια άφιξη στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ θα επισκεφτούμε το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ εκεί θα επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με το περίφημο ΦΑΡΑΓΓΙ του ΒΙΚΟΥ και την κοιλάδα τουποταμού ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφτούμε το ΝΗΣΑΚΙ της ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ στην λίμνη ΠΑΜΦΩΤΙΔΑ των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και το ΤΖΑΜΙ τουΑΣΛΑΝ ΠΑΣΑ που βρίσκεται στον μόλο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το ΜΕΤΣΟΒΟ, μετά τα παραδοσιακά σπίτια και το μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στηνπεριοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, παραμονή και γεύμα και μέσω ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε στην ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 145€
Μονόκλινο 240€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτέρευσεις σε δίκλινα δωμάτια (Grand Serai Congress & Spa 5*) με πρωινό και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης