Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ, ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ, ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ, ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ΜΕΤΣΟΒΟ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 14-17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019  

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 145€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ 
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ HOTEL 3* !!!


1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ από τον ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση ΙΣΘΜΟ για καφέ, και συνεχίζουμε για ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση & γεύμα και συνεχίζουμε για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα. Στη συνέχεια άφιξη στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΚΟΝΙΤΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΗ θα επισκεφτούμε το μοναστήρι, παραμονή, και συνεχίζουμε για την ΚΟΝΙΤΣΑ, Γεύμα και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφτούμε το ΝΗΣΑΚΙ της ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ στην λίμνη ΠΑΜΦΩΤΙΔΑ των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και το ΤΖΑΜΙ του ΑΣΛΑΝ ΠΑΣΑ που βρίσκεται στον μόλο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΔΥΤΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ θα επισκεφτούμε το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ εκεί θα επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με το περίφημο ΦΑΡΑΓΓΙ του ΒΙΚΟΥ και την κοιλάδα του ποταμού ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφτούμε το ΝΗΣΑΚΙ της ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ στην λίμνη ΠΑΜΦΩΤΙΔΑ των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και το ΤΖΑΜΙ του ΑΣΛΑΝ ΠΑΣΑ που βρίσκεται στον μόλο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το ΜΕΤΣΟΒΟ, μετά τα παραδοσιακά σπίτια και το μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, μια πανοραμικη βολτα στη ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, παραμονή και γεύμα και μέσω ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε στην ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 145€
Μονόκλινο 200€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο Byzantio Hotel 3* και 3 γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθηνής.
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης