Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

IΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ, ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ   

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND SERAI CONGRESS AND SPA 5* MEΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 95€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!


1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση (Ε.Ο.) και στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ για να εισέλθουμε μετά από λίγο στην Ιόνια Οδό, ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος ο οποίος φέρνει την Ήπειρο πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα φτάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ, για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα. Στη συνέχεια άφιξη στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας μια όμορφη διαδρομή μέσω της Εγνατίας Οδού θα μας οδηγήσει στο διαμάντι της Πίνδου, στο γραφικό βλαχοχώρι του ΜΕΤΣΟΒΟΥ, που στα 1.160μ. υψόμετρο φημίζεται για το υγιεινό κλίμα του, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική,  αλλά και τα φημισμένα τοπικά προϊόντα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, μια πανοραμική βόλτα στη ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, παραμονή και γεύμα και μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - και με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ - επιστρέφουμε σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 95€
Μονόκλινο 155€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό αμερικάνικου τύπου και ημιδιατροφή στο Grand Serai Congress and Spa 5* 
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.