Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

IΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ, ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, ΜΕΤΣΟΒΟ   

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019  

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND SERAI CONGRESS AND SPA 5* MEΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 95€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ ημίωρη στάση (Εο) στάση και στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ για να εισέλθουμε μετά από λίγο στην Ιόνια Οδό,ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος ο οποίος φέρνει την Ήπειρο πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα φτασουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα. Στη συνέχεια άφιξη στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας μια όμορφη διαδρομή μέσω της Εγνατίας Οδού θα μας οδηγήσει στο διαμάντι της Πίνδου,στο γραφικό βλαχοχώρι του ΜΕΤΣΟΒΟΥ που στα 1.160μ. υψόμετρο φημίζεται για το υγιεινό κλίμα του,την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αλλά και τα φημισμένα τοπικά προιόντα του. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, μια πανοραμικη βολτα στη ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, παραμονή και γεύμα και μέσω ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε στην ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 95€
Μονόκλινο 155€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε αμερικάνικου τύπου και ημιδιατροφή στο (Grand Serai Congress and Spa 5*)
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης