Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΒΟΛΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, 
ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, ΧΑΝΙΑ, ΜΗΛΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ   

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
20 - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 00€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 
ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑΣΙΑ 3* ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η HMEΡΑ: ΑΘΗΝΑ -ΒΟΛΟΣ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΧΑΝΙΑ 
Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ημίωρη στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) και από εκεί συνεχίζουμε για τον όμορφο ΒΟΛΟ με τα ξακουστα τσιπουράδικα, όπου θα εχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν θα ανηφορίσουμε στην όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, γνωστή και ως «µπαλκόνι του Παγασητικού» λόγω της υπέροχης θέας. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας πριν συνεχίσουμε για µια συντοµη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί για το πιο ψηλό σηµείο του ΠΗΛΙΟΥ, τα όµορφα ΧΑΝΙΑ, τα οποία "περικυκλωµένα" από̟ πυκνά δάση οξιάς και καστανιάς δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Άφιξη και τακτοποίηση στο παραδοσιακό ξενοδοχείο ΤΑΣΙΑ 3*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΝΙΑ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουµε µε κατεύθυνση το Ανατολικό Πήλιο, κάνοντας µια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με την πανέμορφη πλατεία και τον εντυπωσιακό πλάτανο και από εκεί κατευθυνόμαστε προς τις ΜΗΛΙΕΣ. Στάση στο όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Στη συνέχεια κατηφόριζουμε προς ΒΟΛΟ, στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) με τελικό προορισμό την ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 00€
Μονόκλινο 00€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ και 1 δείπνο στο Ξενοδοχείο ΤΑΣΙΑ 3* 
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
* Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.