Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

2ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
28 - 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 70€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ THERMIOS APOLLON 3*!1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ, στάση. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς ΡΙΟ, απ’ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα που θα μας οδηγήσει στο ΑΝΤΙΡΡΙΟ και στη συνέχεια στην ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ, στάση καθ’ οδόν. Φτάνουμε στο ιστορικό Μεσολόγγι και με αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας για καφέ ή φαγητό θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την παραμονή μας στην όμορφη πόλη. Συνεχίζουμε για την ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας. Θα περάσουμε γραφικά χωριουδάκια για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας “THERMIOS ΑPOLLON” 3*, τακτοποίηση στα δωματία, χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ (όπου έζησε και δίδαξε τα ελληνικά εν καιρώ τουρκοκρατίας). Κοντά στην Μονή βρίσκεται και η εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με αναπαράσταση του «κρυφού σχολειού». Συνεχίζουμε για ΝΑΥΠΑΚΤΟ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή το βράδυ σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 70€
Μονόκλινο 90€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
• Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή (1 δείπνο, 1 πρωινό) στο Τhermios Αpollon Hotel 3*
• Αρχηγός εκδρομής
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Φ.Π.Α
• Δημοτικός Φόρος


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.