Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΠΑΤΡΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΟΥΡΟΥΤΑ, ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ 

06 - 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 - ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
17 - 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
14 - 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 - 15΄ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

 --- ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019 ---   

ΜΟΝΟ ΜΕ 000€ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΝΤΟΝΙΟS HOTEL 4* ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΙΜΕΣ LA PLAYA HOLIDAY!


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΚΟΥΡΟΥΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Αναχώρηση 07:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Επόμενος σταθμός η πολύβουη ΠΑΤΡΑ και μία επιβεβλημένη επίσκεψη στον Ι.Ν. του πολιούχου της πόλης, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ. Από εκεί προχωράμε για την ξακουστή παραλία της ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, την ΟΛΥΜΠΙΑ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Antonios Hotel 4*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η HΜΕΡΑ: ΟΛΥΜΠΙΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Αναχώρηση νωρίς μετά το πρωινό με κατεύθυνση προς Κυλλήνη, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Άφιξη στη Ζάκυνθο, το πολυτραγουδισμένο «Φιόρο του Λεβάντε», και κάνουμε την πρώτη μας στάση στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου, τον πολιούχου του νησιού. Το Άγιο λείψανο του βρίσκεται άφθαρτο μέσα στον ομώνυμο Ναό και είναι ένα από τα τρία άφθαρτα λείψανα των επτανήσων, μαζί με του Αγίου Σπυρίδωνα της Κέρκυρας και του Αγίου Γερασίμου της Κεφαλλονιάς. Θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο στην κεντρική πλατεία για καφέ και μαντολάτα και θα συνεχίσουμε για το πανέμορφο προάστιο της Μπόχαλης, όπου θα προσκυνήσουμε στο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Αμέσως μετά μεταφερόμαστε στο λόφο Στράνη, όπου το 1823 ο Δ. Σολωμός εμπνεύστηκε τον δικό του «Θούριο», το επικό ποίημα 158 στροφών «Ύμνος εις την Ελευθερία», μέρος του οποίου μελοποίησε ο Κερκυραίος Νικόλαος Μάντζαρος το 1928, για να ανακηρυχθεί επίσημα «Εθνικός Ύμνος», υπό τη βασιλεία του Γεωργίου του Ά το 1865 (το 1966 και της Κύπρου), μετά από αρκετές αναθεωρήσεις του συνθέτη στην αρχική μελωδία, ώστε να θυμίζει στρατιωτικό εμβατήριο. Μετά τη «βουτιά» μας στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους συνεχίζουμε για τον Μαχαιράδο, όπου θα προσκυνήσουμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και θα επιστρέψουμε στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο, που θα μας μεταφέρει πίσω στην Κυλλήνη. Αναχώρηση για Ολυμπία. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, όπου δεσπόζουν οι ναοί του Δία και της Ήρας, γύρω από το ιερό άλσος της Άλτεως, καθώς και το Πρυτανείο με το Βουλευτήριο, όπου στεγάζονταν οι διοικητικές αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι λάμβαναν χώρα στο Αρχαίο στάδιο. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μουσείο όπου φιλοξενούνται τα περίφημα γλυπτά των ανασκαφών, όπως αυτό του Ερμή του Πραξιτέλη και της Νίκης του Παιωνίου. Αναχωρούμε για το ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ, έναν ακόμα επίγειο παράδεισο των δυτικών ακτών της Πελοποννήσου, με πλούσια βλάστηση, καθαρά νερά και χρυσή άμμο, που αποτελεί καταφύγιο ωοτοκίας των Καρέτα – Καρέτα. Στην πανέμορφη παραλία θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα, με φόντο τα γαλανά νερά του Ιονίου. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής το απόγευμα και, με μία ενδιάμεση στάση καθοδόν για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε το βραδάκι σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο 
Δίκλινο 000€
Μονόκλινο 000€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό & 2 δείπνα, στο ξενοδοχείο ΑNTONIOS HOTEL 4* στη Ολυμπία
  • Εισιτήρια Φ/Μ για ΖΑΚΥΝΘΟ
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
  • Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να μεταβληθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος της εκδρομής, χωρίς ωστόσο να παραληφθεί καμία από αυτές.