Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ,  
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ   

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 14-16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019   

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 130€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση στις 07:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΠΑΤΡΑ επίσκεψη στον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και στη συνέχεια για την πανέμορφη παραλία ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ όπου και παραµονή για μπάνιο και γεύµα. Κατόπιν για ΟΛΥΜΠΙΑ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.∆ιανυκτέρευση

2 HΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ- ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑ 

Σήμερα θα αναχωρήσουμε νωρίς ,από το ξενοδοχείο μας και θα κατευθυνθούμε στην Κυλλήνη να επιβιβαστούμε στο πλοίο να περάσουμε στην πανέμορφη Ζάκυνθο. Μετά την αποβίβαση μας ,το πρώτο που θα κάνουμε είναι να προσκυνήσουμε τον πολιούχο της Ζακύνθου Άγιο Διονύσιο. Το Άγιο λείψανο του βρίσκεται άφθαρτο μέσα στον ομώνυμο Ναό. Θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο στην κεντρική πλατεία για καφέ και μαντολάτα και θα συνεχίσουμε με το πανέμορφο προάστιο της Μπόχαλης ,όπου θα προσκυνήσουμε στο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθούμε τον δρόμο και φτάνουμε στο λόφο Στράνη όπου ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο. Συνεχίζουμε για τον Μαχαιράδο, όπου θα προσκυνήσουμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και ανάλογα την ώρα θα κατέβουμε στο λιμάνι να επιβιβαστούμε στο πλοίο, που θα μας μεταφέρει στην Κυλλήνη και εμείς θα συνεχίσουμε για την Ολυμπία. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο στον οποίο δεσπόζουν οι ναοί του Δία και της Ήρας γύρω από το ιερό άλσος της Άλτις καθώς και το Πρυτανείο με το Βουλευτήριο όπου στεγάζονταν οι διοικητικές αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι λάμβαναν χώρα στο Αρχαίο στάδιο Συνεχίζουμε με το Μουσείο όπου φιλοξενούνται τα περίφημα γλυπτά των ανασκαφών όπως αυτό του Ερμή του Πραξιτέλη και της Νίκης του Παιωνίου. Κατόπιν αναχώρηση για την όμορφη παραλία ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση καθοδόν στάση σε ΣΥΝΤΑΓΜΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 130€
Μονόκλινο 170€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • 2 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο (Antonios Hotel 4*)στην Ολυμπία με 2 δείπνα & 2 πρωινά
  • Εισιτήρια φέρυ για ΖΑΚΥΝΘΟ,
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος