Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

EOΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ, 
ΣΤΟΥΠΑ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ΓΥΘΕΙΟ   

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2-3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019   

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ 
ΚΥPARISSIA BEACH HOTEL 3* SUPERIOR 
ΜΟΝΟ ΜΕ 70€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ME HMIΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!


1 ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση στις 7:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΣΥΝΤΑΓΜΑ ημίωρη στάση για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΙΣΑΡΗ και επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλυζουν τρεχούμενα νερά. Παραμονή για γεύμα στη καταπράσινη περιοχή. Κατόπιν το Kyparissia Beach Hotel στην παραλία της Κυπαρισσίας, σε απόσταση 10μ. από τη θάλασσα και τη μαρίνα και 190μ. από την κοντινότερη παραλία. Δειπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτουμε τον πανηγυριζοντα Ιερο Ναό Υπαπαντής και την ιστορική (1796) Μονη Καλογραιών και στη συνέχεια για μια όμορφη περιήγηση στις γραφικές παραλιακές πολιτείες ΣΤΟΥΠΑΣ &ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ. Κατόπιν μέσω όμορφης διαδρομής για το παραθαλάσσιο ΓΥΘΕΙΟ χτισμένο αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Λαρύσιο όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Το απόγευμα επιστροφή μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ,ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο 70€
Μονόκλινο 85€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ πιστοποιημενο απο το ΞΕΕ ως <ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ> και πλουσιότατο δείπνο με 1 πιάτο σαλάτα, 2 πιάτο (κυρίως), γλυκό η φρούτο. Όλα φρέσκα !! Στερεοφωνική μουσική χορός...(Kyparissia Beach Hotel 3* Superior)
  • Αρχηγός εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Δημοτικός Φόρος