Προφίλ Εταιρείας

Ο Στόλος μας

Φόρμα Κράτησης

Όροι Συμμετοχής

Επικοινωνία

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ! 

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, ΝΕΑΠΟΛΗ 

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 

27 – 28 IOYNIOY 2020 
11 – 12 IOYΛΙΟΥ 2020 
29 – 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 

ΜΟΝΟ ΜΕ 60€ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ VERGINA HOTEL 3*!


1η ΗΜΕΡΑ
Aναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07.50 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για τη μοναδική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής». Πίσω από τα πέτρινα τείχη, στην αθέατη πλευρά του επιβλητικού, μονολιθικού βράχου, μας περιμένει η περιτοιχισμένη καστροπολιτεία για να περιδιαβούμε τα λιθόστρωτα καλντερίμια, να θαυμάσουμε τις βυζαντινές εκκλησίες και τα αμφιθεατρικά χτισμένα πέτρινα σπίτια με θέα το Μυρτώο Πέλαγος. Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, την παραθαλάσσια ΝΕΑΠΟΛΗ Λακωνίας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας στο Vergina Hotel 3*. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΠΟΥΝΤΑ, όπου θα επιβιβαστούμε στο Φ/Μ που θα μας μεταφέρει στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή και για γεύμα στο όμορφο νησάκι, με τις μαγευτικές αμμουδιές και τη μοναδική παραλία του ΣΙΜΟΥ, με τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή το απόγευμα στη ΝΕΑΠΟΛΗ, απ’ όπου παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ και ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Με μία ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ, για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ το βραδάκι.


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο
Δίκλινο 60€
Μονόκλινο 80€ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο Vergina Hotel 3* στη Νεάπολη Λακωνίας με πρωινό
  • Τα εισιτήρια του βενζινόπλοιου για την ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
*Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.